Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Macbook Photo Recovery: Carane Waras Photos Macbook

Macbook Photo Recovery: Carane Waras Photos Macbook

Need Pitulung Waras Deleted Photos from Macbook

Hi all, aku wis dibusak sawetara foto ing Macbook lan disuntak Trash. Aku wis digawe serep ing HDD external nanging aku wis ilang iku. Dadi mung pangarep-arep saka njupuk fotoku maneh yen aku bisa ngluwari wong-wong mau saka Macbook sandi. Aku wus Macbook foto aplikasi Recovery sing bisa waras akeh potret-potret iki minangka bisa. Panjenengan sapa duwe idea utawa saran? Sembarang bantuan akeh ngormati. Matur nuwun!

Kula nyuwun pangapunten kanggo krungu bab mundhut. Foto Macbook bisa ilang amarga pambusakan Laka utawa korupsi, infèksi virus utawa OS malfunction. Bebener iku foto ilang isih ing Macbook Panjenengan. Papan padha dikuwasani mung ditandhani minangka sing kasedhiya kanggo ditumpuk. Iki tegese sampeyan bisa waras foto dibusak saka Macbook sadurunge data anyar overwrites wong.

Wondershare Data Recovery for Mac iku aplikasi Recovery foto Macbook khusus sing dirancang kanggo jenis iki dienggo. Karo, sampeyan bakal bisa waras foto saka Macbook hard drive, USB flash drive, kertu memori, hard disk drive, etc. Loro saka fitur gampang kanggo nggunakake, alat iki nawakake pilihan kanggo pratinjau foto dibalekake sadurunge mulihake wong. Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba program lan miwiti kanggo mindhai Macbook saiki!

Download Mac Version

Nindakake Macbook Photo Recovery ing 3 Langkah

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo miwiti foto Recovery Macbook

Sawise mlaku Wondershare Data Recovery for Mac ing Macbook, sampeyan bakal weruh jendhela nampilake sawetara opsi. Sampeyan bisa ndeleng instruksi kanggo milih pilihan Recovery paling apik kanggo sampeyan. Kene, ayo kang milih "Lost Gambar Recovery" kanggo nemokake dibusak, format sing bener utawa rusak foto saka Macbook Panjenengan.

Wigati: Aja nginstal program ing hard drive sing foto padha ilang saka.

macbook photo recovery

Langkah 2 Scan hard drive kanggo nelusuri kanggé gambar ilang

Program bakal nampilake hard drive lan piranti panyimpenan external ing Macbook Panjenengan. Supaya sampeyan mung kudu milih huruf drive tengen lan klik "Scan" kanggo ndeteksi gambar ilang. Iku bakal luwih apik kanggo milih "gambar" pilihan ing "Pilih Gambar Kind" pilihan kanggo nemtokake mindhai ing asil.

Plus, yen potret padha format, please kenek "Aktifake jero Scan" pilihan ing jendhela.

photo recovery macbook

Langkah 3 Preview lan waras foto Macbook

Sawise pindai, kabeh foto sing ditemokake bakal kadhaptar ing folder ing jendhela. Sampeyan bakal bisa kanggo pratinjau kabeh supaya minangka kanggo nggawe manawa carane akeh gambar sing bisa nompo.

Banjur sampeyan mung kudu milih foto sing arep lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing Macbook Panjenengan.

Wigati: Mangga milih pemisahan anyar ing Macbook kanggo nyimpen foto mbalekake.

recover deleted photos from macbook

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top