Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > MacBook Gambar Recovery: Njaluk Back dibusak, format & Trashed File saka Mac

MacBook Recovery Gambar: Njaluk Back dibusak, format & Trashed File saka Mac

Situasi umum Sing Awit MacBook Data Mundhut:

»Mistakenly dibusak MacBook file & folder
»sengaja disuntak Mac Trash
»sengaja format sekat MacBook

Yen sampeyan wis ilang file utawa folder penting amarga samubarang operasi sengaja ndhuwur, sampeyan isih bisa njaluk wong bali; karo bantuan saka pihak katelu lunak Mac Recovery data. Kanggo milih alat Recovery data tengen, dadi positif sing ndhukung Recovery saka data dibusak, format sing bener utawa disuntak saka Trash. Yen sampeyan lagi isih looking for lunak nengen, aku humbly reccomend Wondershare dhewe Data Recovery for Mac , kang ngijini sampeyan kanggo nemokake file Mac , ora prakara sing ilang mau amarga kahanan apa ndhuwur.

Download versi nyoba gratis lunak iki gampang lan cepet file Mac ngisor Recovery.

Download Mac Version

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo nemokake file ditemokake dening program mengko, ngene luwih nyimpen asil scan, marga safety kang.

Carane Nindakake MacBook Gambar Recovery

Pilih versi tengen kanggo ngundhuh lan nginstal ing komputer. Banjur miwiti. Sabanjure, ayo kang nyoba Data Recovery ing Mac  bebarengan.

Step1. Pilih Mode Recovery

Sawise nginstall software Recovery data MacBook iki, mbukak ing Mac lan sampeyan bakal njaluk antarmuka minangka ngisor iki.

macbook data recovery

Ing jendhela utami iki, ana lagi limang bar menu:

Ilang Gambar Recovery - Waras file dibusak, format sing bener utawa disuntak saka Trash; Recovery Raw - Lan waras mode linuwih, kanggo nemokake file sing ora bisa waras dening Lost Gambar Recovery; Parition Recovery - sekat Search dibusak, ilang, ukurane utawa rusak lan waras ilang file saka wong-wong mau; iPhone Recovery saka iTunes - Waras file ilang saka iPhone, iPad lan iPod saka file serep iTunes. Resume Recovery - Impor disimpen asil scan kanggo nerusake sesi Recovery sadurungé.



Sampeyan bisa milih siji sing dianggo kanggo sampeyan terus. Ayo kang nyoba "Lost Gambar Recovery" bebarengan: Cepet, pratayang lan waras.

Step2. Pilih sumber Mac HD ngendi data ilang kanggo mindhai

macbook file recovery

STEP3. File pratayang MacBook lan waras selektif

macbook file recovery

Ana salah siji bab sing shoud mbayar manungsa waé iku: Aja nyimpen file mbalekake ing Panggonan orginal maneh. Golek pemisahan liyane utawa disk njaba kanggo nyimpen mau, kanggo wawasan safety.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top