Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Macbook Air Recovery: Carane Waras Data saka Macbook Air

Macbook Air Recovery: Carane Waras Data saka Macbook Air

Bisa Waras Deleted File saka Macbook Air?

Aku kudu waras data saka Macbook Air. Masalah iku aku dibusak kabeh data pribadhi ing amarga aku wanted kanggo ngedol iku. Nanging aku kelalen nggawe serep data dibusak. Saiki aku supaya Getun. Ana wae Macbook Air sarana Recovery data sing bakal bisa bantuan?

Data Macbook Air bisa ilang amarga pambusakan, format sengaja, serangan virus lan ing. Kapan data ilang saka Macbook Air, iku bakal ditandhani berkas diliwati sadurunge data anyar overwrites iku. Supaya kita suggest sing ora kanggo nggunakake Macbook Air sawise mundhut data, kantos sampeyan njaluk bali data ilang.

Punapa mawon alasan sing nimbulaké berkas ilang utawa dibusak saka Macbook Air, Wondershare Data Recovery for Mac iku salah siji saka program Recovery Macbook Air paling efisien kanggo sampeyan waras macem-macem file saka iku, kalebu foto, video, file document, email, etc Miturut nginstall ing Macbook Air, sampeyan bakal bisa mulihake dhata kang ilang saka piranti panyimpenan kaya hard disk drive, kamera digital, lampu kilat drive, kertu memori, lan sapiturute

Download versi nyoba saiki. Sarana iki 100% aman lan iku kanthi kompatibel karo Mac OS X 10.8 (Mountain Lion) saiki.

Download Mac Version

Nindakake Data Recovery Macbook Air ing 3 Langkah

Langkah 1 Pilih mode kanggo miwiti Macbook Air Recovery Data Recovery

Mbukak Wondershare Data Recovery for Mac ing Macbook Air, banjur program bakal nuduhake minangka gambar ngisor iki. Sampeyan bisa maca instruksi lan arep mode Recovery sing cocog karo sampeyan paling.

Kene, kanggo nemokake file dibusak saka Macbook Air, ayo kang pilih "Lost Gambar Recovery".

Wigati: Mangga ora nginstal program ing pemisahan ngendi file padha ilang saka.

macbook air recovery

Langkah 2 Scan Macbook Air pemisahan kanggo Lost File

Banjur program bakal tampilan kabeh sekat ing Macbook Air, sampeyan mung kudu milih siji tengen lan mejet ing "Scan" tombol kanggo miwiti mindhai.

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo waras data saka piranti panyimpenan external, pesthèkaké sing bisa uga-karo notebook Macbook Air Panjenengan.

macbook air data recovery

Langkah 3 Waras Data saka Macbook Air

Nalika scan iku liwat, kabeh data sing ditemokake bakal katampil ing sisih kiwa saka jendhela. Sampeyan bisa ndeleng jeneng berkas dipriksa carane akeh file sing bakal bisa nompo. Lan sampeyan malah bakal bisa kanggo pratinjau file gambar.

Banjur ing pungkasan, sampeyan mung kudu pilih file lan klik "Waras" tombol kanggo nyimpen. Mangga pilih pemisahan anyar supaya file mbalekake supaya minangka supaya wong-wong mau saka kang bakal ditumpuk.

Wigati: Kita Highly Rekomendasi sing kanggo nggawe serep file penting ing Macbook Air.

 recover data from macbook air

Download Mac VersionDownload Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top