Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Macbook Air Photo Recovery Guide

Macbook Air Photo Recovery Guide

Carane Waras Deleted Photo saka Macbook Air?

Aku salah dibusak sawetara foto saka notebook Macbook Air, banjur aku disuntak Trash sandi. Saiki aku eagerly kudu solusi kanggo njaluk fotoku buri, iku ora ana apa saran apik? Many thanks.

Solusi sing paling apik kanggo nompo saka serep yen sampeyan duwe. Yen ora, sampeyan isih bisa nemokake Macbook Air lunak Recovery foto kanggo mbantu Wondershare Data Recovery for Mac iku program uga -designed sing meets kabeh kasenengan. Punapa mawon alasan sing nimbulaké foto ilang saka Macbook Air utawa saka piranti panyimpenan, Wondershare Data Recovery for Mac bakal mbantu kanggo njaluk wong bali karo ease.

Download versi nyoba saka ngisor lan nginstal ing Macbook Air saiki! Mangga ora nginstal program ing pemisahan utawa volume sing foto padha ilang saka.

Download Mac Version

3 Langkah Nindakake Macbook Air Photo Recovery

Langkah 1 waras gambar ing Macbook Air dibusak karo "Lost Gambar Recovery" mode

Bukak Wondershare Data Recovery for Mac lan sampeyan bakal weruh antarmuka karo ing ngisor iki opsi Recovery: Ilang Gambar Recovery, pemisahan Recovery, Raw Recovery, iPhone Data Recovery saka iTunes lan Resume Recovery.

Yen potret padha ilang amarga saka pambusakan, format utawa kesalahan sistem, sampeyan bisa njupuk "Lost Gambar Recovery" minangka nyoba.

pdf recovery mac

Langkah 2 Scan pemisahan spesifik kanggo Lost Photos

Kene sampeyan mung kudu milih pemisahan sing foto padha ilang saka lan klik "Scan" kanggo katon kanggo foto ilang.

Yen sampeyan lagi arep waras foto ilang saka piranti panyimpenan external, sampeyan kudu nyambung karo Macbook Air lan priksa manawa iku bisa dikenali minangka hard drive.

Waras foto mung, pilih "Image" ing "Pilih jinis file" pilihan.

Wigati: Yen ana format pemisahan sing nimbulaké mundhut foto, pilih "Aktifake jero Scan" pilihan ing jendhela.

mac pdf recovery

Langkah 3 Waras Dibusak Photo saka Macbook Air

Foto ketemu bakal katampil ing folder sawise maca cepet ing. Sampeyan bisa pratinjau kabeh mau dipriksa carane akeh foto ilang bisa mbalekake.

Banjur pilih potret sing perlu lan mejet ing "Waras" tombol supaya wong-wong mau ing Macbook Air.

Wigati: photos mbalekake bisa gampang ditumpuk yen sampeyan nyimpen menyang lokasi asli, supaya please pilih pemisahan anyar supaya wong-wong mau.

recover pdf on mac

Tips

1 Kajaba saka Recovery foto dibusak ing Macbook Air, Wondershare Data Recovery for Mac mbiyantu waras macem-macem jinis-jinis file saka Macbook Air, kalebu video, file audio, email, file document, etc.

Wondershare Data Recovery Loro kompatibel karo Mac lan Windows komputer. Yen sampeyan arep kanggo waras data saka komputer Windows, sampeyan uga bisa ngundhuh versi Windows Wondershare Data Recovery .

Download Mac VersionDownload Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top