Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > MacBook Air Hard Drive Data Recovery Guide

MacBook Air Hard Drive Data Recovery Guide

Aku Bisa Waras Data saka MacBook Air Hard Drive

Masalah iku sing sandi MacBook Air mati mati ing dadakan, lan nalika aku urip maneh iku, akeh folder ing sandi Macbook Air ical. Aku mung arep takon iku ana apa cara sing aku bisa njaluk data bali saka MacBook Pendhaftaran Air utawa hard drive sawijining. Aku pancene kudu mbalekake sawetara file document penting saka iku.

Jus kaya ngono ndhuwur, MacBook Air bejat utawa kacilakan ora mung ndadekake piranti guna nanging uga ndadekke data terkenal adoh saka sampeyan. Sakbenere ngandika, data ilang iki disimpen ing hardisk MacBook Air. Lan sing effortlessly bisa nompo data saka MacBook Air hard drive karo bantuan saka sarana Recovery MacBook Air hard drive.

Njupuk Wondershare Data Recovery for Mac minangka conto, iki MacBook Air hard drive Recovery data kompatibel mbalek data saka loro sehat lan tabrakan MacBook Air. Iku mbantu kanggo nompo massa jinis-jinis file kalebu foto, video, file audio, email, file document, etc. Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba Wondershare Data Recovery for Mac lan mulihake data saka MacBook Air hard drive ing cara prasaja.

Download Mac VersionDownload Win Version

Tips Macbook Air Hard Drive Recovery

Yen hardisk Macnook Air iku ora bisa diliwati utawa bejat, sampeyan bakal kudu takon layanan resmi Apple bantuan utawa ngirim menyang certer layanan kanggo Diposaken. Lan aku nuwun kanggo pitutur marang kowe sing bisa uga ora bisa waras data ing.

Nanging yen sampeyan mung ora bisa urip maneh Macbook Air lan hard drive Macbook Air iku sehat, sampeyan bisa nyambung karo Mac dening ngolah, banjur sampeyan bisa njaluk Wondershare Data Recovery for Mac lan tindakake pandhuan kanggo nompo data saka iku.

Nindakake MacBook Air Hard Drive Data Recovery ing 3 Langkah

Langkah 1 Instal lan miwiti Wondershare Data Recovery for Mac ing Macbook Air

Yen MacBook Air isih bisa, sampeyan mung kudu nginstal Wondershare Data Recovery for Mac ing.

Sawise mlaku program, sampeyan bakal njaluk antarmuka karo sawetara opsi Recovery. Mangga maca pandhuan mau banjur pilih cara Recovery paling apik kanggo sampeyan. Kene, kita bisa njupuk "Lost Gambar Recovery" minangka nyoba.

Wigati: Sampeyan kudu njupuk metu MacBook Air hard drive lan nyambung karo Mac liyane yen arep waras file saka bejat MacBook Air. 

macbook air hard drive recovery

Langkah 2 Scan MacBook Air hard drive

Banjur sampeyan mung kudu milih hard drive sing arep nompo data saka lan klik "Scan" kanggo nelusuri file ing.

Mangga pilih sistem file tengen hard drive MacBook Air ing jendhela. Yen MacBook Air hard drive wis format, pilih "Aktifake jero Scan" pilihan ing jendhela banget.

 macbook air hard drive data recovery

Langkah 3 Waras data saka MacBook Air hard drive

Nalika scan rampung, kabeh isi dibalekake bakal kadhaptar ing folder ing sisih kiwa saka jendhela program. Sampeyan bisa ndeleng jeneng berkas dipriksa carane akeh file sing bisa waras, lan sampeyan malah bakal bisa kanggo pratinjau gambar sadurunge Recovery.

Ing pungkasan, sing mung perlu kanggo pilih file sing arep waras lan klik "Waras" kanggo milih folder ing Mac kanggo njaga file mbalekake.

Wigati: Mangga ora nyimpen file bali menyang MacBook Air hard drive sak Recovery.

recover data from macbook air hard drive

Download Mac VersionDownload Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top