Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > A Way cepet waras dibusak utawa Gambar format Sabda ing Mac

A Way cepet Waras Deleted utawa format Tembung File Mac

Kaleresan dibusak utawa format file Word ing Mac?

Wis tau teka tengen sawetara kahanan troublesome lan disheartening kaya iki: format sawetara sekat ngendi sampeyan disimpen file Tembung penting, dibusak file Word dening Laka, utawa malah file njaluk ilang ndadak karo sawetara alasan ora dingerteni? Sembarang wong bisa nggawe sing edan. Saiki, sing lagi kene looking for cara cepet mbalek file Sabda ing Mac. Maca lan sampeyan bakal abtain apa sing perlu.


Microsoft saiki ora kurban keperluan kanggo  Sabda dokumen Recovery Mac  sing mbisakake kanggo nemokake file Sabda wis dibusak, utawa ngankat saka bin sampah, lan format. Nanging ora Matter, sampeyan bisa nganggo keperluan pihak katelu tartamtu - Sabda program Recovery Mac. Punika sandi rujukan: Wondershare  Data Recovery Mac , Mac Tembung alat Recovery document dipercaya lan profesional sing bisa waras ilang, format, dibusak, lan file Tembung unattainable saka USB drive, Mac, drive external lan alat panyimpenan tambahan, lan sampeyan bisa pratinjau Sabda isi sadurunge Recovery.

Download mac version

Tips: AJA nginstal Wondershare Data Recovery kanggo pemisahan padha ngendi sampeyan ilang data kanggo Nyingkiri Nibani data asli.

A cara cepet Recovery Word for Mac

Step1. Pilih pilihan Recovery

Sawise nginstall lan mlaku program, sampeyan bakal njaluk jendhela utami inggih punika. Mbalek ilang dokumen Word ing Mac, sampeyan bisa milih "Lost Gambar Recovery", sing ngijini sampeyan kanggo nemokake file dibusak lan format ing Mac.

mac word recovery

Step2. Pilih drive kanggo scan

Pilih drive ngendi sampeyan ilang dokumen Word sadurunge lan klik "Scan" kanggo mangerteni file ilang. Yen sampeyan mung arep golek file Sabda, sampeyan bisa nyaring asil scan kanthi nggunakake "Pilih Gambar Kind" pilihan. Tambahan, mbisakake scan jero bisa bantuan kanggo golek file ilang liyane rampung.

mac word files recovery

STEP3. Preview lan waras dokumen Tembung ilang

Sawise pindai, sampeyan bisa pratinjau isi dokumen Word sadurunge Recovery. Nandhani sing arep lan klik "Waras" ing ndhuwur kanggo nyimpen kabeh wong siji klik.

mac word document recovery

Ora: Aja ngreksa file Tembung mbalekake ing Panggonan asli maneh. Sampeyan bisa katon kanggo disk ekstra utawa pemisahan liyane kanggo nyimpen, ing wawasan saka safty.

Video tutorial Recovery tembung Mac

Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top