Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Tutorial Mac Trash Deleted Picture Recovery

Tutorial Mac Trash Deleted Picture Recovery

Carane Maneh Deleted Photos from Mac Trash?

Aku dibusak sawetara foto guna saka desktop Mac, banjur aku ngankat Trash. Nalika aku dicenthang desktop maneh, aku ketemu sing akeh gambar terkenal wis dibusak banget. Aku pengin ngerti ana wae kamungkinan kanggo njaluk fotoku bali?

Jawaban iki pancen ya. Malah yen foto wis disuntak saka Mac Trash, sampeyan isih bisa mulihake. Iki amarga sing gambar dibusak isih ana ing hard drive Mac, sanadyan sampeyan ora bisa ngakses. Dadi, sampeyan kudu njupuk tindakan langsung golek Trash dibusak program Recovery Gambar Mac kanggo nompo potret.

Karo Wondershare Data Recovery for Mac , ana ora perlu kanggo sampeyan padha sumelang ing bab Jeksa Agung bisa ngetokake mundhut foto iki. Program Trash dibusak Recovery Gambar Mac uga dirancang iki bisa kanggo nompo jumlah ageng jinis gambar, kalebu JPG, TIFF (TIF), PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, etc.

Download versi nyoba saiki. Versi nyoba iki ngijini sampeyan kanggo mindhai pemisahan Mac kanggo foto ilang, lan foto ketemu kasedhiya kanggo pratayang sadurungé arep waras.

Download Mac Version

Nindakake Deleted Picture Recovery Mac Trash ing 3 Langkah

Langkah 1 Pilih Recovery Mode Waras Deleted Photos from Mac Trash

Nalika sampeyan bisa ndeleng saka gambar ngisor iki, sampeyan bab maca pandhuan kasebut kanthi teliti lan pilih mode Recovery ing antarmuka wiwitan kanggo miwiti Recovery.

Waras pictures dibusak saka Mac Trash, pilih "Lost Gambar Recovery" mode.

recover deleted pictures from mac trash

Langkah 2 Scan Mac Trash kanggo Deleng kanggo Lost Photos

Alat bakal nampilake kabeh sekat utawa volume ing Mac, sampeyan mung kudu milih salah siji sing Trash Mac locates lan klik "Scan" kanggo miwiti mindhai. Sampeyan uga bisa milih pemisahan ngendi foto ilang padha ilang saka kanggo mindhai banget.

Kanggo njupuk foto, pilih "Image" nalika ngeklik "Pilih Gambar Koleksi" ing jendhela.

retrieve deleted photos from mac trash

Langkah 3 Preview lan Waras Pictures Deleted saka Mac Trash

Foto ketemu ing pemisahan Scanned bakal katampil ing folder. Kene sampeyan bisa klik "Trash" folder kanggo pratinjau lan dipriksa foto sampeyan kudu waras.

Banjur pilih potret sing perlu lan klik "Waras" tombol kanggo nyimpen bali menyang Mac.

Wigati: Iku luwih apik kanggo mulihake foto dibalekake partisi liyane ing Mac kanggo ngindhari foto saka kang bakal ditumpuk.

  recover deleted pictures from mac trash

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top