Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Mac Mini Recovery: Carane Waras Data saka Mac Mini

Mac Mini Recovery: Carane Waras Data saka Mac Mini

Bisa Waras Deleted File saka Mac Mini?

Esuk iki nalika aku ngatur desktop Mac Mini, aku salah disuntak Trash, kang ana sawetara gambar sing aku wanted kanggo mulihake. Saiki lagi kabeh musna. Kahanan iku aku pancene kudu iki gambar larang regane. Bisa sapa bantuan kula? Aku matur nuwun ingkang sanget kanggo bantuan jinis.

Aku guess sing bakal nganggep sing foto kabusak sawisé mlebu Trash wis ilang permanen. Nanging iki bener ora bener. File sing dibusak sing ngeweruhi data ora bisa diliwati ing hard drive Mac Mini sadurunge file anyar Panganggoan wong. Iki tegese sampeyan duwe kamungkinan gedhe kanggo waras data saka Mac Mini anggere sampeyan tumindak kanthi cepet.

Sampeyan bisa nyetop nggunakake Mac Mini lan teka menyang internet kanggo golek-pihak katelu kanggo mbantu. Antarane jumlah ageng program Recovery data Mac Mini, Wondershare Data Recovery for Mac iku alat sing paling resiko-free lan trustful sing mbantu sampeyan njupuk akeh jinis ilang, dibusak utawa malah format file saka Mac piranti panyimpenan liyane Mini lan. Ing sawetara klik, kabeh file ilang bakal dibalèkaké asli.

Mung ngundhuh versi nyoba Wondershare Data Recovery for Mac saka ngisor banjur sampeyan bisa miwiti Mac Mini Recovery karo ease.

Download Mac Version

Proses Data Recovery Mac Mini ing 3 Langkah

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo miwiti Mac Mini Recovery data

Sampeyan bakal weruh wiwitan antarmuka minangka ngisor nuduhake gambar sawise ngetokake program, kang nawakake sawetara mode Recovery karo pandhuan.

Waras ilang, dibusak utawa format file Mac Mini, sampeyan bisa milih "Lost Gambar Recovery" mode kanggo miwiti Recovery.

mac mini recovery

Langkah 2 Scan Mac Mini file ilang

Alat bakal nuduhake sampeyan dhaftar panjarwa volume beda ing mini Mac. Sampeyan mung kudu milih salah siji sing file padha ilang saka lan klik "Scan" kanggo nelusuri file ilang.

Yen file padha ilang saka piranti panyimpenan external, please nyambung karo Mac Mini lan mesthekake yen iku bisa dikenali minangka hard drive.

Kanggo Recovery saka file format, sampeyan bisa milih "Aktifake jero Scan" pilihan ing jendhela.

mac mini data recovery

Langkah 3 Preview lan waras data saka Mac Mini

Nalika scan rampung, isi sing ditemokake bakal kadhaptar ing folder, kaya gambar ing ngisor iki tampilan.

Sawise mriksa lan milih file sing perlu, sampeyan bakal milih lokasi ing Mac Mini kanggo nyimpen file dibusak.

Wigati: Kanggo supaya data mbalekake saka kang bakal ditumpuk, please ora tetep dadi bali menyang hard drive asli sak Recovery.

data recovery mac mini

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top