Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Mac Mini Hard Drive Recovery Tutorial

Mac Mini Hard Drive Recovery Tutorial

Aku Bisa Waras Data saka MacBook Air Hard Drive

Punika apa aku pinanggih esuk iki: kanggo sawetara alasan aku format pemisahan ing Mac Mini. Kabeh data ing pemisahan sing ilang. Nanging saiki aku arep njaluk bali sawetara file saka iku. Aku pracaya data iku isih ing hard drive Mac Mini sandi. Bisa wong please help me?

Sing tengen. Sampeyan file isih ing hard drive Mac Mini, ora prakara Mac Mini wis tabrakan utawa format. Sadurunge lagi ditumpuk dening data anyar ing Mac Mini, sampeyan bisa kanthi gampang mulihake karo bantuan saka pihak katelu Mac Mini sarana Recovery hard drive.

Wondershare Data Recovery for Mac iki Mac Mini sarana Recovery data hard drive kuat sing ngijini sampeyan kanggo nompo jumlah ageng format, rusak, utawa ilang jinis-jinis file saka Mac Mini hard drive, kalebu video, file document, foto, file audio, email, lan sapiturute Kanthi sarana iki gampang kanggo nggunakake lan resiko-free, sampeyan mung perlu kanggo nindakake klik prasaja kanggo mulihake data saka Mac Mini hard drive.

Download versi nyoba Wondershare Data Recovery for Mac saka ngisor banjur sampeyan bisa miwiti Mac Mini Recovery data drive hard.

Download Mac Version

Waras Data saka Mac Mini Hard Drive 3 Langkah

Wigati: Yen Mac Mini wis bejat utawa tabrakan, sampeyan kudu njupuk metu hard drive lan nyambung karo komputer Mac liyane apa Recovery.

Langkah 1 Bukak Wondershare Data Recovery for Mac lan pilih mode Recovery kanggo miwiti

Sawise nginstall lan ngetokake alat ing Mac Mini, sampeyan bakal kasedhiya karo sawetara waras cara kaya "Lost Gambar Recovery", "pemisahan Recovery" lan "Recovery Raw". Sampeyan bisa ndeleng instruksi kasebut kanthi teliti, kanggo mangerteni carane padha bisa.

Kene ayo kang mung pilih "Lost Gambar Recovery" ing pisanan.

Wigati: Mangga ora nginstal program ing hard drive sing file padha ilang saka.

mac mini hard drive recovery

Langkah 2 Scan Mac Mini hard drive kanggo katon kanggo file ilang

Kene sampeyan mung kudu milih hard drive sing arep waras data saka lan klik "Scan" kanggo miwiti nggoleki file dibalekake.

Wigati: Yen data iki ilang amarga format, pilih "Aktifake jero Scan" pilihan ing jendhela.

recover data from mac mini hard drive

Langkah 3 Waras data saka MacBook Air hard drive

Kabeh file dibalekake bakal katampil ing jendhela program sawise maca cepet. Dipriksa apa file wis ketemu, sampeyan bisa ndeleng jeneng file asli ing jendhela. Lan sampeyan bisa pratinjau gambar ketemu banget.

Banjur sampeyan mung perlu kanggo mencet ing "Waras" tombol banjur pilih panggonan Mac Mini supaya file mbalekake.

Mangga ora nyimpen waras data partisi asli.

retrieve data from mac mini hard drive

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top