Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Mac Email Recovery: Carane Waras Email Deleted ing Mac

Mac Email Recovery: Carane Waras Deleted Email ing Mac

Punika Mac Email Recovery Bisa?

Aku nggunakake Mac OS X, lan nganggo Apple Mail ing Mac. Wingi aku iki Mbusak kothak Mail Apple lan aku salah dibusak sawetara layang mlebu terkenal, kang padha ora ing kothak mail Gmail banget. Carane aku bisa njaluk kabeh layang sandi bali?

Apple layang iki alat trep kanggo pangguna Mac kanggo ngatur email, lan ora sengaja pambusakan saka Apple mail ndadekke nyaman. Apa Samsaya Awon sing kadhangkala malah bisa knthi angel golek email ilang saka Apple mail tab, Mac Trash utawa malah akun mail panjenengan ing Internet "pesen dibusak". Nanging, email Mac ilang bisa bisa ngluwari anggere padha ora wis ditindhes dening file anyar ing Mac.

Wondershare Data Recovery for Mac iku sawijining program Recovery email sange Mac, iku ndhukung Recovery format email kaya PST, DBX, EMLX, EML lan MSG. Anggere sampeyan njupuk tindakan langsung, sampeyan bisa kanthi gampang nompo email ilang amarga ora sengaja pambusakan, Apple mail nganyarke utawa mail korupsi.

Download Mac VersionDownload Win Version

Maca Panuntun ing ngisor iki kanggo nindakake Mac rusak Recovery email utawa Mac dibusak Recovery email saiki. Yen sampeyan pangguna komputer Windows, sampeyan uga bisa ndownload Wondershare Data Recovery kanggo Windows lan maca Windows Recovery email tutorial kene: carane waras email ilang ing komputer Windows .

3 Langkah Nindakake Mac Email Recovery

Langkah 1 Pilih Recovery Mode kanggo Mulai Email Recovery ing Mac

Sawise nginstall lan mlaku Wondershare Data Recovery for Mac ing Mac, sampeyan bakal weruh antarmuka wiwitan nawakake pilihan ing ngisor iki: "Lost Gambar Recovery", "Recovery Raw", "pemisahan Recovery", "iPhone Data Recovery for iTunes" lan "Resume Recovery".

Kene kanggo waras email ilang ing Mac, ayo kang pilih "Lost Gambar Recovery" page. Yen email padha ilang amarga format, sampeyan uga bisa nyoba "Recovery Raw".

Wigati: Mangga ora nginstal program ing pemisahan sing email padha ilang saka.

mac email recovery

Langkah 2 Scan pemisahan Where Email Panjenengan Padha Lost Saka

Saiki sampeyan mung kudu milih pemisahan ngendi sing arep njaluk email bali lan klik "Scan" kanggo katon email ilang.

email recovery on mac

Langkah 3 Waras Email ing Mac

Saiki kabeh data sing ditemokake bakal ditampilaké minangka gambar ngisor iki nuduhake sawise pindai. Sampeyan bisa pratinjau email ketemu dipriksa carane akeh layang sampeyan bakal bisa kanggo nompo.

Banjur sampeyan bisa milih email Wanted lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing Mac.

Wigati: Mangga ora mulihake email mbalekake bali menyang lokasi asli.

recover email on mac

Download Mac VersionDownload Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top