Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > List of Best Recovery Gambar Software 2013

List of Best Recovery Gambar Software 2013

Mundhut data bisa banget anduwèni dhampak gedhé utamané ing ngendi ana ups bali dhuwur. Kanthi wontenipun teknologi modern Recovery file dibusak bisa ditanggulangi nggunakake sawetara piranti lunak ditingkat paling apik ing 2013.

R - Studio Windows

Sistem operasi Windows 2000 server / XP / 2003 / Vista / Windows 2012

A liya biaya-efektif Recovery data sing nggunakake Recovery file mentahan. Iku uga ngandhut modul reconstruction RAID. R-Studio Windows lunak Recovery file free sing mbangun data adhedhasar iku beda fitur.
• Sampeyan bisa ngenali kabeh paramèter RAID
• Ndhukung Raw Data Recovery saka banget rusak lan sumber panyimpenan data unsupported
• Ing mbalekake bisa disimpen ing sembarang panggonan preferred

file recovery

Pros
• Dhukungan sudhut sawetara drive
• Waras data ndhelik.

Cons
• ora bisa waras sawetara format data

Price: Free

Njaluk R - Studio Windows


Linuwih Disk Recovery

Sistem operasi: Windows 7 / XP / Vista

Menehi solusi Recovery data cepet saka hard drive, CDs, DVDs, sekat lan Gadgets external. Linuwih Disk Recovery salah siji liya gampang Recovery file sing simplifies tugas Recovery data ilang.
• Sampeyan retrieves kabeh file dibusak dening mindhai sistem kabèh kanggo data sing perlu saka.
• Sampeyan banjur menehi Pratinjau folder mangkono ngijini sampeyan kanggo nyimpen ing lokasi Sampéyan.
• Iku salah siji saka piranti lunak dipercaya amarga sawijining fitur kayata kemampuan kanggo mindhai lan waras sembarang tipe data
• Sampeyan uga saged mulihake luwih saka siji folder kanggo sembarang panggonan milih
• Sampeyan bisa mulihake file saka piranti apa wae external disambungake liyane.

file recovery software

Pros
• Waras data ilang karo wektu backdated luwih
• Waras kabeh format data

Cons
• Free versi iki diwatesi kanggo Recovery kepileh

Price: Free

Njaluk Lanjut Disk Recovery


Power Data Recovery

Sistem operasi: Windows7 / 8 / Vista / XP / 2000/2008/2003

Ngandhut limang modul Recovery data kang bisa bebarengan ing mulihake data ilang saka kertu memori, Flash drive, DVDs, tabuh memori lan akeh liyane. Data daya Recovery ora alternatif ala salah siji lan luwing seneng déning akeh wis lantaran kanggo iku.
• Sampeyan nduweni kapasitas kanggo èfèktif mulihake sembarang tipe berkas dibusak saka sumber wae kalebu sing format lan rusak njaba, CDs, DVDs lan padha piranti panyimpenan. Mulane Recovery file-deleted ora mokal karo piranti lunak
• Ndhukung macem-macem jinis Windows Sistem operasi.
• Sampeyan bisa digunakake kanggo loro pribadhi lan komersial

deleted file recovery

Pros
• Resume Panjenengan waras proses nalika diselani dening salah siji daya mundhak.
• konfigurasi Gampang lan panggunaan

Cons
• Sawetara versi ora ngidini drive unbootable Recovery.

Price: Free

Njaluk Power Data Recovery


Wondershare Data Recovery

Sistem operasi: Windows 8.1 / 8/7 / Vista / 2000 / XP

Iku nduweni kemampuan kanggo mulihake gambar, video lan music file saka telpon seluler, hard drive, ipod lan kamera digital. Wondershare Data Recovery alat Recovery file liyane dipercaya.
• Sampeyan wis liwat 4 macem-macem model sing nggampangake cepet lan efektif pengangkatan data dibusak.
• program Recovery Berkas iki ngidini pangguna kanggo nyelehake proses sing ditahan lan nerusake ngleksanani mengko tanpa rusak wae informasi utawa file.

free file recovery


Pros
• menehi layanan apik dibandhingake software Recovery data liyane.
• Gampang lan prasaja kanggo nggunakake.
• Reliable kanggo nggunakake.

Cons
• Punika Highly kena pengaruh owah-owahan ing teknologi lan yen organisasi bisa bisa dadi gaul karo owah-owahan, iki bisa nggawe piranti lunak lungse.

Price: $39.95

Download win version Download mac version


Handy Recovery

Sistem operasi Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7

Bisa mulihake file numpes utawa rusak dening virus, tresna komputer. Bisa mulihake gambar uga. Tangan Recovery uga pilihan Recovery data liyane sregep sing wis macem-macem keuntungan. Apa mundhut data disababaké déning serangan virus, daya mundhak utawa outages uga sembarang Gagal mechanical wangun sing bisa Count ing piranti lunak iki Recovery berkas.
• Ngidini kanggo Pratinjau file dibusak sadurunge pemugaran nyata
• Ranaut a nyaring pepek lan rinci file ilang dening jeneng, tanggal lan ukuran
• Iku nuduhake kemungkinan lengkap Recovery utawa sebagean saka file dibusak
• Sampeyan bisa nemokake file dibusak nanging ora mbuwang ing Daur-ulang bin

pc inspector file recovery

Pros
• Preview dibusak file nalika mbalek maneh.
• Waras ing proses rapi.

Cons
• Bisa nemokake file ing Daur-ulang bin

Price: $49.00

Njaluk Handy Recovery


GetDataBack

Sistem operasi Windows, ME, NT, Vista lan XP

Iki apa iku dhewe lunak sing ora mbutuhake skills tartamtu. Uga duwe linuwih. Dhuwit ora kudu dadi alesan bener kanggo sapa ora duwe piranti lunak Recovery data. GetDataBack jinis piranti lunak Recovery file free sing
• Bisa mulihake malah folder karo jeneng dawa tanpa kerusakan.
• Kang mung program maca sampeyan bisa manawa boten salaras bakal ditulis ing file kanggo mbalekake.
• Nganyari wis rampung saindhenging umur saka piranti lunak.

best file recovery software


Pros
• Gampang kanggo ngatur
• Fast lan gampang kanggo nggunakake.

Cons
• Iku larang.

Price: $ 79.00 (Kanggo NTFS), $ 69.00 (Kanggo FAT)

Njaluk GetDataBack


Waras File Kula

Sistem operasi: Windows 10/8/7 / XP / Vista / 2003

Iku mburi lunak pengguna sing ana ing versi beda-beda gumantung dikarepake pangguna. Nanging ngidini kanggo pratinjau data ilang kalebu sing media panyimpenan liyane. Skills lan teknologi ngerti carane prakara carane uga wong bisa nginstal lan nggunakake piranti lunak Recovery data. Ing kasus iki beda karo Waras lunak File Kula kang
• Gampang kanggo nggunakake nggawe iku salah siji sing paling alternatif pangguna-loropaken kasedhiya ing pasar.
• PC pengawas kemampuan Recovery file Sawijining menehi kasempatan kanggo ndeleng file nyata kanggo sampeyan pilih sing gedhe-gedhe sing kasengsem ing.
• FAT 12, FAT 16, FAT 32, NTFS, NTFS5, HFS lan HFS + (MAC) sawetara sistem file sing lunak iki kompatibel karo.

free file recovery software

Pros
• Mulihake kabeh jinis data
• Waras drive external.
• Tumindak panelusuran jero

Cons
• Ngidini pilihan winates nggoleki.

Price: $ 69.95 (Standard), $ 99.95 (Profesional), $ 349.95 (Technician)

Njaluk Waras File Kula


Data Rescue PC 3

Sistem operasi: Windows Vista, 2003 / XP / 2000 / NT / ME / 98/95 / 3.x lan DOS

Iki lunak Recovery data anyar sing dianggo loro minangka aplikasi lan CD boot darurat sing ora mbutuhake pemugaran. Data Rescue PC ditingkat antarane piranti lunak Recovery berkas paling amarga kuwalitas salient sawijining.
• Sampeyan bisa digunakake minangka aplikasi kanggo tujuan saka Recovery data saka drive external utawa jinis liyane drive external.
• Sampeyan uga bisa digunakake minangka CD boot darurat ing kasus ngendi file wis dibusak minangka asil saka nabrak saka hard drive.

file recovery tool

Pros
• Mulihake data saka macem-macem format
• Network mulihake wis didhukung

Cons
• Ngidini pilihan winates nggoleki.

Price: $99.00

Njaluk Data Rescue PC 3

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top