Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows Optimization > Cara paling gampang kanggo Ndandani freezes Laptop

Way paling gampang kanggo Ndandani freezes Laptop

Bantuan! Laptop tak freezed?

Komputer dumadakan freezed dhewe. Aku wis rampung kabeh tes kaya memtest86 rampung virus scan lan rampung kabeh nganyari. Ana efforts padha migunani. Laptop iku siji sakabehe anyar, ram punika babar blas anyar. Aku ora ngerti apa kedaden! Carane njaluk laptop bali menyang normal ??

Yen sampeyan wis rampung kabeh nganyari, kalebu nganyari drive, lan ora apa-apa mbiyantu, beku laptop kudu disebabake kasalahan pendaptaran Windows. Supaya kanggo ndandani masalah iki, sampeyan kudu ndandani kasalahan ing file registry. Ana persil pribadi sing bisa nindakake karya iki, nalika paling saka wong-wong mau mbutuhake komputer Gamelan-mlaku sadurunge sampeyan perfrom operasi wae.

Wondershare LiveBoot Boot CD / USB  bisa nindakake loro-lorone: nyediakake sing lingkungan sistem gedhe, lan ndandani freezes laptop ing 3 langkah.

Tuku program lan Wondershare bakal ngirim downloadlink lan REGISTER code.Please download lan nginstal ing komputer sing dianggo uga. Banjur sampeyan bisa tindakake langkah ing ngisor iki kanggo nggawe dhewe bootable CD utawa USB drive lan ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake beku Windows Vista ing 3 langkah.

Carane ndandani freezes laptop

Step1. Nggawe CD bootable / USB drive

Kaping kabeh, nyiyapake kothong CD utawa USB drive lan masang menyang komputer ing ngendi sampeyan mbukak Wondershare LiveBoot 2012 ing. Tindakake bootable CD / USB drive nggawe tuntunan kanggo nggawe siji kanggo dhewe. Bener, sing mung perlu kanggo nindakake klik tombol kobong ing tengah ing antarmuka ing ngisor iki.

laptop freeze

Step2. Njaluk menyang laptop karo sistem smoonth

Sabanjure, sampeyan bisa ngoper menyang laptop. Pasang CD bootable USB utawa drive menyang laptop lan miwiti maneh. Nalika sistem wiwit loading, penet F12 langsung menyang Menu Boot Device. Banjur pilih "melu utawa USB CD-ROM Drive", lan sampeyan bakal oleh menu boot minangka Kaca. Klik "Boot saka LiveBoot" kanggo njaluk menyang laptop.

freeze laptop

STEP3. Ndandani freezes laptop

Iku bakal nggawa sampeyan sawetara wayahe kanggo ngakses laptop. Nalika sampeyan njaluk menyang iku, Wondershare LiveBoot 2012 bakal kanthi otomatis mlaku kanggo sampeyan. Mriksa "Windows Recovery" lan pilih "Loading Crash Solution", ngendi sampeyan bakal njaluk resolvent lengkap Jeksa Agung bisa ngetokake beku laptop. Tindakake iku lan njupuk ngukur kanggo ndandani laptop tengen adoh.

hy does my laptop freeze

Nalika proses rampung, sampeyan bisa njupuk metu LiveBoot CD / USB drive lan miwiti komputer. Sampeyan bisa pungkasanipun boot komputer munggah maneh karo ease saiki lan ora beku probelm bakal kelakon maneh.

Ngerti liyane babagan Liveboot Wondershare 2012

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top