Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Nindakake Kingston SSD Data Recovery

Carane Nindakake Kingston SSD Data Recovery

Bisa Waras File saka Kingston SSD?

Aku duwe 120GB Kingston SSDNow SSD. Aku duwe akeh file penting ing. Aku mung format ing dadakan amarga aku wanted kanggo nggunakake minangka sistem drive. Saiki kabeh file penting sandi ilang lan aku malah ora duwe serep. Aku pancene kudu nompo. Mangga bantuan kula!

SSD piranti panyimpenan paling cepet lan paling stabil sing mbantu kanggo nyimpen kabeh jinis file. Kingston SSD iku salah siji saka merek paling misuwur ing pasar. Nanging, file isih bisa ilang saka Kingston SSD amarga pambusakan, format SSD, serangan virus lan malah operasi samesthine. Siji kasunyatan bab ilang file ing Kingston SSD iku padha isih ing endi wae sadurunge kang bakal ditumpuk dening data anyar. Nalika ngadhepi jenis iki Jeksa Agung bisa ngetokake, Kingston SSD kuwarasan solusi data perlu.

Ana program Recovery data jumlah Kingston SDD ageng ing Internet. Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac pancen paling siji antarane wong-wong mau. Sarana kuat waras data saka Kingston SSD ing cara sing gampang lan aman Srengenge katon padhang. Miturut mindhai Panjenengan Kingston SSD karo, sampeyan effortlessly bisa nompo kabeh file ilang, kalebu gambar, video, dokumen, file audio lan liyane.

Download versi nyoba Wondershare Data Recovery kanggo nompo data saka Kingston SSD saiki.

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake Kingston SSD Data Recovery ing 3 Langkah

Aku bakal nuduhake sampeyan carane waras data saka Kingston SSD karo Wondershare Data Recovery kanggo Windows. Pangguna Mac bisa tindakake pandhuan karo versi Mac banget.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo miwiti Kingston SSD Recovery data.

Sawise mlaku Wondershare Data Recovery ing komputer, sampeyan bakal njaluk antarmuka karo 3 cara Recovery. Sampeyan bisa maca pandhuan wong kasebut kanthi teliti kanggo milih salah siji sing paling cocok kanggo sampeyan.

Kene, kita bisa milih "Lost Gambar Recovery" mode minangka nyoba page.

Wigati: Mangga ora nginstal program ing Kingston SSD.

kingston ssd data recovery

Langkah 2 Cepet Panjenengan Kingston SSD

Kene sampeyan mung kudu milih Kingston SSD lan klik "Mulai" tombol supaya program mindhai.

Yen file ing Kingston SSD sing ilang amarga format, ngene luwih pilih "Aktifake jero Scan" pilihan ing jendhela.

recover data from Kingston ssd

Langkah 3 Waras file saka Kingston SSD

Data ketemu ing Kingston SSD bakal katampil ing program sawise mindhai. Sampeyan mung kudu pilih file sing arep mbalekake lan mejet ing "Waras" kanggo nyimpen bali menyang komputer.

Wigati: Aja nyimpen file mbalekake bali menyang Kingston SSD sanalika sawise Recovery.

recover files from Kingston ssd

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top