Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Utility > Apa lan Carane Ndandani kesalahan Kernel32.dll

Apa lan Carane Ndandani kesalahan Kernel32.dll

Sing sing ngganggu dening pesen kesalahan Kernel32.dll nalika sampeyan miwiti aplikasi komputer utawa mbukak?

"Explorer nyebabake sing first fault bener ing modul kernel32.dll"

"Kesalahan ing Kernel32.dll"

"Commgr32 nyebabake sing first fault bener ing modul Kernel32.dll"

"[PROGRAM NAME] wis nyebabake kesalahan ing Kernel32.dll"

"Kernel32.dll ora bisa ketemu"

"Program Gambar gagal amarga Kernel32.dll iki ora ketemu"

Nalika weruh pesen utawa padha iki, iku nuduhake yen file Kernel32.dll wis ilang utawa rusak. Kaya kasalahan pendaptaran liyane, kesalahan ing kernel32.dll bisa nimbulaké masalah kaya gangguan program utawa malah mati sistem lengkap. Ing kasus iki, komputer dadi tabrakan lan sistem Windows ing resiko.

Apa kesalahan Kernel32.dll?

Kernel32.dll jenis kasalahan DLL umum kang biasane disambungake karo file pendaptaran bener utawa salah, serangan spyware, korupsi ing Kernel32.dll file lan file DLL kuna lan liya-liyane. Yen kesalahan Kernel32.dll occurs ing komputer, sampeyan kudu mriksa apa file Kernel32.dll ing sistem operasi Windows bener utawa ora.

Carane ndandani salah Kernel32.dll?

Iku kasedhiya kanggo supaya kesalahan Kernel32.dll dening nganyari file Windows lan program sistem ing rutin. Kesalahan Kernel32.dll occurs nalika aplikasi utawa program nyoba kanggo ngakses papan memori dilindhungi Kernel32.dll kang. File kernel32.dll peran wigati ing manajemen praktis memori. Sampeyan bisa kanthi manual mbusak Kernel32.dll nanging ora supaya gampang kanggo nindakake lan sembarang kesalahan bakal ningkatake kemungkinan saka karusakan sistem.

Supaya cepet lan èfèktif ndandani kesalahan Kernel32.dll, sampeyan bisa nggunakake piranti lunak PC Tuning kanggo ngresiki mati redundansi pendaptaran lan ndandani masalah pendaptaran. Salajengipun, iku performs pangayoman nyata-wektu kanggo nyegah komputer saka virus utawa hacker, lan enggal ndandani kasalahan komputer kanthi otomatis.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top