Kabeh TOPICS

+

iPhone layar Replacement Troubleshooting

Layar break, luwih asring sing padha ngirim lan aku sedih, nanging padha mung nggawe. Apa iku mung salah utawa yen butterfingers mung mbukak ing kulawarga, nalika layar kudu break, ngilangi. Yen Nanging, sampeyan aficionado tech utawa sing duwe engineer didhelikake nang sing wis kangen kanggo njupuk loro lan iPhone, iki kasempatan. Nalika ndandani layar DIY biaya kurang, mengkono uga tegese iPhone wis arep dadi kapan kaping lan data pribadi arep dadi aman ing kabeh kaping. Dadi, yen sampeyan planning ing mengkono panggantos layar iPhone DIY, kene sawetara tips carane ngatasi masalah sing perlu kanggo elinga.

Apa aja?

Saiki sing considering apa panggantos layar iPhone ing dhewe, kene apa sing perlu dilakoni. Lungguhan lan njupuk ambegan jero. Mikir hard, lan njelasno dhewe. Waca yen sampeyan duwe sabar sing njupuk kanggo ngganti layar iPhone Broken utawa rusak. Uga, nimbang yoiku minangka proses panggantos layar iPhone mbutuhake wong tetep kalem sak suwene proses.

Aku ora duwe wektu kanggo nindakake iki

Arep apa panggantos layar iPhone nanging ora duwe wektu? Inggih, kita ora bisa ngomong sing proses ora mbutuhake jumlah akeh wektu. Yen sampeyan lagi kejiret munggah karo ramai tumindake, nimbang mengkono Layar panggantos iPhone ing akhir minggu supaya sampeyan bisa duwe wektu cekap. Maneh, kita mung ora bisa kaku cukup senadyan prosedur ngganti layar iPhone iku ora angel banget iku ora perlu sawetara wektu lan sabar.

Apa yen aku mungkasi munggah ngancurake telpon?

Iki bab sing paling penting kanggo nimbang yen sampeyan planning ing mengkono panggantos layar iPhone DIY. Minangka kasebut sadurungé, mung sampeyan bisa njelasno dhewe saestu. Dadi, nglakoni lan ngadili dhewe analytically. Yen sampeyan mikir sing lack saka pengalaman technical bisa women proses, njupuk bantuan saka kanca utawa rowange sing wis sawetara pengalaman gegayutan prakara. Yen golek dhewe ora sanggup mengkono panggantos Nanging, ora njupuk kasempatan lan nglirwaaken rencana ASAP kanggo njaluk bantuan sawetara profesional kanggo iPhone.

Where kanggo miwiti?

Didhisiki dening entuk minangka akeh kawruh sing bisa. Iku bisa dadi salah siji saka buku, saka video sing mung kesandung marang ing internet utawa search Google. Tansah nggoleki bab masalah ing tangan nganti sampeyan percoyo bisa alamat pitakonan banget dhasar babagan proses panggantos layar iPhone. Ing kauntungan saka kawruh cocog banget penting minangka tanpa iku, kemungkinan sing sampeyan bisa mbukak menyang Laka kidoel sak suwene proses.

Where to njaluk layar anyar saka?

Obah menyang iPhone proses panggantos layar dhewe, layar bisa tuku saka pirang-pirang panggonan. Ana sawetara saka sudhut iPhone panggantos layar kasedhiya online utawa ing kopi hardware search ing macem-macem kuwalitas beda lan regane kisaran. Metokake ing atine sing layar mirah liyane kamungkinan kanggo break minangka dibandhingake menyang resmi Apple diprodhuksi layar panggantos. Mulane, nalika tetep budget ing atine, tuku layar sing bakal priksa manawa sampeyan ora perlu mbukak liwat prosedur layar iPhone panggantos kabeh ing mangsa cedhak.

Pribadi apa aku kudu?

Kanggo nindakake layar panggantos iPhone DIY sampeyan kudu:

1. A Phillips # 000 screwdriver

2. Pentalobe iPhone screwdriver

3. Pinset

4. A spudger

5. A pump nyedhot kanggo Angkat layar munggah

6. A alat plastik kanggo kokain layar mbukak

Saiki, sing mung bisa nindakake search Google lan sampeyan bakal nemokake metu sing ana pirang-pirang kits DIY kasedhiya karo kabeh pribadi iki. Kits iki sing terjangkau lan nylametaké panjenengan Menace tuku pribadi individu lan bisa dikirim menyang doorstep.

Layar supaya pecah, aku mung bisa Pick munggah bêsik

Yen layar iPhone wis pecah menyang bêsik cilik sethitik sing sampeyan mung ora bisa angkat bebarengan nggunakake kumpa nyedhot, cobanen ngangkat wong-wong mau individu. Kanggo maksud iki sampeyan bisa nggunakake tweezers banget. Laku care nemen lan ati-ati minangka ora narik munggah bêsik karo pasukan gedhe. Sampeyan mesthi ora arep numpes Papan logika saiki, kowe?

Aku uga wis ilang loro meneng utawa

Ora gupuh. Dolan maring toko hardware lokal utawa nyimpen sing nawakake ndandani iPhone. Padha duwe kathah sing.

Ndhuwur Déwan mung ora bakal teka mati

Ing DIY, iku umume dianjurake sing ninggalake Déwan ndhuwur iku. Diwenehi alam alus saka stiker tembaga lan kasunyatan sing adesif rodok kuwat, mung supaya njupuk menyang kabeh pegawe manual melu njupuk Déwan ndhuwur mati.

Layar anyar ora bakal nguripake ing!

Ana bisa dadi nomer bisa alasan iki. Siji kang uga sing mung tuku layar gagal. Dadi, jarene kalem menyang toko Diposaken iPhone lokal. Padha kudu menehi hasil karo masalah kaya iki ing basis grafik Mulane, padha duwe sumber KALUBÈRAN layar ekstra. Uga, yen iku mung amarga kesalahan dipameraken sing sak suwene proses panggantos layar iPhone, padha bakal bisa kanggo ndandani sing banget.

Diwenehi alam saka masalah sing wong bisa uga kudu ngadhepi sak proses panggantos iPhone DIY, iku ketok sing prosedur ora angel banget. Senajan, solusi sing paling apik kanggo tansah takon customer care Apple kawitan lan banjur njelajah opsi liyane.

Top