Kabeh TOPICS

+

iPhone Ora Respon: Cara kanggo Ndandani Iku

Nalika nggunakake iPhone, ana uga kedadean ngendi telpon dadi unresponsive kanggo aktivitas tartamtu. Sawetara sing paling umum ing antarane wong-wong mau sing ono kene.

Case 01 : iPhone Ora Respon Tutul

Ana bisa luwih saka siji alasan kanggo prilaku iki iPhone kayata:

  • • Ing Cover Case utawa Protector layar saka iPhone reged / rusak.
  • • Ing layar demek saka iPhone punika reged.
  • • Sawetara app sistem ing telpon uga wis tabrakan lan tetep telpon saka respon kanggo tutul.

 

Supaya kanggo ndandani masalah iki, sampeyan bisa nyoba langkah ing ngisor iki:

  1. Mbusak sembarang Case Cover utawa Protector layar sing iPhone wis (menawa wae).
  2. Sawise njabut, cobanen ndemek layar lan weruh yen iku panjaluk.
  3. Yen ora ana respon, ngresiki layar iPhone karo, lint-free, kain rada lembab alus.
  4. Yèn masalah iki isih, cobanen pasukan rebooting telpon kanthi mencet mudhun terus tombol Ngarep lan Turu / tombol Wake bebarengan.
  5. Sawise maneh telpon, weruh yen sampeyan bisa rembugan karo piranti liwat tutul.
  6. Ing kasus kabeh cara ing ndhuwur gagal, sampeyan kudu langsung hubungi Apple Service Centre utawa paling cedhak sah Apple Retail Store.

Case 02 : iPhone Ora Respon kanggo pangisi daya

Salah setunggal alasanipun utama kanggo iPhone dadi unresponsive kanggo pangisi daya iku ana prayoga jumlah lint diklumpukake ing port pangisi daya kang nyegah kontak tenan antarane pin pangisi daya lan soket.

Kanggo ngresiki soket, sampeyan bisa nggunakake klip kertas utawa jempol dalan. Sampeyan uga bisa nggunakake tekanan hawa sawise reresik soket rampung mbusak kabeh lint / bledug saka port.

Yen masalah terus malah sawise reresik port daya, sampeyan kudu njupuk iPhone Apple Service Center utawa paling cedhak sah Apple Retail Telekomunikasi.

Case 03 : iPhone Ora Respon Komputer

Sawetara alasan sing paling umum sing njaga komputer saka respon kanggo iPhone disambungake menyang iku:

  • • sistem operasi diinstal ing komputer (Windows utawa Mac) uga ora duwe nganyari versi paling anyar.
  • • Sampeyan bisa duwe (mbokmenawa lungse) versi sing lawas yaiku iTunes diinstal ing komputer.
  • • akun pengguna digunakake kanggo log on dhisik Kanggo komputer nalika nyambungake iPhone uga gagal / duwe file ngrusak.
  • • Komputer uga virus-kasebut.
  • • Kabel USB data sing nggunakake kanggo nyambung iPhone menyang komputer uga gagal.

 

Sampeyan bisa nyoba pangolahan ing ngisor iki kanggo ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake:

  1. Coba nyambungake iPhone menyang komputer beda lan weruh yen komputer iku bisa kanggo ndeteksi telpon.
  2. Yen komputer beda bisa ndeleng iPhone, ing komputer sadurunge, download lan nginstal nganyari sistem operasi paling anyar ing komputer. (Sampeyan bisa dipriksa kanggo nganyari sing kasedhiya saka website resmi sistem operasi kang.)
  3. Yen nginstall nganyari paling anyar kanggo sistem operasi ing komputer ora mutusake masalah Jeksa Agung bisa ngetokake, download lan nginstal versi paling anyar saka iTunes kanggo komputer.
  4. Yen masalah isih isih, nggawe akun panganggo anyar ing komputer, log on dhisik Kanggo akun anyar, nyambung iPhone menyang komputer lan weruh yen komputer ndeteksi telpon.
  5. Ing kasus Jeksa Agung bisa ngetokake durung sampun mantun, cobanen mindhai komputer kanggo virus.
  6. Yen Jeksa Agung bisa ngetokake isih tetep, sampeyan bisa nyoba nggunakake kabel USB sing beda kanggo nyambung iPhone piranti menyang komputer.

Case 04 : iPhone Ora Respon kanggo iTunes

IPhone bisa gagal nanggapi kanggo iTunes nalika disambungake menyang komputer amarga:

  • • iTunes wis (accidently) diatur kanggo ora kanggo sink otomatis iPhone karo iTunes perpustakaan nalika disambungake.
  • • Sampeyan bisa uga kudu nggunakake versi lawas saka iTunes.
  • • Ing ana perpustakaan iTunes bisa rusak.

 

Supaya kanggo ndandani masalah, sampeyan bisa nyoba pilihan ing ngisor iki:

  1. Jabut iPhone saka komputer.
  2. Miwiti iTunes ing komputer.
  3. Menyang Edit > Gawe (ing Windows) utawa iTunes > Gawe (ing Mac).
  4. Mriksa Nyegah iPhone / iPods saka sinkronisasi otomatis kothak.
  5. Simpen owah-owahan lan nyoba nyambungake iPhone komputer.
  6. Yen solusi ing ndhuwur gagal, sampeyan bisa nyoba ngundhuh lan nginstall versi paling anyar saka iTunes kanggo komputer.
  7. Yen Jeksa Agung bisa ngetokake isih isih, sampeyan bisa nggawe perpustakaan iTunes anyar dening ngisor iki prosedur diwenehi ngisor iki:
    • A. Jabut iPhone saka komputer.
    • B. Yen nggunakake Windows komputer, penet terus Shift tombol ing keyboard.
    • C. Tetep Shift tombol dipencet, iTunes Bukak ing komputer.
    • Wigati: Kanggo komputer Mac, miwiti iTunes lan langsung pencet terus Pilihan tombol ing keyboard.

    • D. Saka Pilih iTunes Library kothak sing katon, klik Nggawe Library tombol banjur tindakake pandhuan ing layar kanggo ngrampungake proses nggawe perpustakaan iTunes.
    • E. Sawise rampung, tindakake langkah sing ndhuwur saka A kanggo D lan nalika ing Pilih iTunes Library kothak, klik Pilih Library tombol wektu iki.
    • F. Tindakake pandhuan ing layar kanggo milih perpustakaan iTunes mentas digawe.
    • G. Tutup lan mbukak iTunes.
    • H. Sambungake iPhone menyang komputer lan weruh yen Jeksa Agung bisa ngetokake wis sampun mantun.

Case 05 : iPhone Ora Respon Ngarep Button

IPhone bisa dadi unresponsive kanggo tombol Ngarep amarga:

  • • Ana sawetara app troubling.
  • • Ana sawetara bledug padha ing ngisor tombol sing tetep tombol saka sesambungan karo Circuit.
  • • Ngarep tombol Déwan bisa tak misaligned amarga meksa external biasa.
  • • Ing tombol Ngarep utawa kabel internal uga gagal.

 

Gumantung ing alesan iPhone dadi unresponsive kanggo tombol Ngarep, ana uga solusi beda:

  1. Kanggo sawetara app troubling, sampeyan bisa calibrate telpon kanthi Dipuntedahaken langkah diwenehi ngisor iki:
    • A. Open wae Simpenan (dibangun ing) app kayata dibangun ing kalkulator, jam, lan sapiturute
    • B. Sawise app kabukak, penet terus tombol Turu / Wake ampe Geser daya mati pesen katon ing tampilan layar.
    • C. Seret driji ing layar kanggo daya telpon nganti ucul.
    • D. Ngenteni 10 detik banjur miwiti maneh iPhone.
    • E. Priksa yen Jeksa Agung bisa ngetokake wis sampun mantun.
  2. Yen sawetara bledug punika tetep tombol Ngarep saka sesambungan karo Circuit:
    • A. Njaluk sawetara 98-99 Persen isopropyl alkohol saka toko hardware.
    • B. Power mati iPhone sing wis tombol Ngarep gagal.
    • C. Aplikasi sawetara (mbokmenawa 2-3) irungnya saka isopropyl Plcohol langsung ing tombol Ngarep nggunakake eyedropper, katun, lan sapiturute (Aja ekstra ati-ati lan padha ora nyelehake alkohol ing layar.)
    • D. Sawise rampung, rada lan bola-bali tunyuk tombol Ngarep karo sawetara obyek alus kayata bali saka potlot, pena, utawa malah driji.
    • E. Ngenteni 50 kanggo 60 menit kanggo ngidini Déwan tombol Ngarep lan sirkuit kanggo garing.
    • F. Wiwiti maneh telpon lan weruh yen Jeksa Agung bisa ngetokake wis sampun mantun.
  3. Kanggo misaligned tombol Ngarep Déwan:
    • A. Power mati iPhone.
    • B. Sambungake kabel listrik sing mlebukake bebarengan karo telpon kanggo port daya iPhone kang.
    • C. Aplikasi jumlah cilik saka pasukan ing nduwèni pin lan push Pins ngisi daya dipasang munggah.
    • D. Sawise sampeyan langkung majelis wis-didadekake siji maneh ing sawijining panggonan (sing bakal ngerti iki saka gerakan Déwan sing driji bakal raos sak suwene proses), narik metu kabel daya.
    • E. Wiwiti maneh iPhone lan weruh yen tombol Ngarep wis dadi responsif.
  4. Kanggo tombol Ngarep gagal utawa kabel gagal sawijining:
    • A. Yen pengin, sampeyan bisa ngganti sisih gagal dening dhewe.
    • Utawa

    • B. Liyane, dianjurake, alternatif kanggo iki kanggo ngunjungi Apple cedhak Sah Service Center lan njaluk iku didiagnosis lan diganti dening Teknisi layanan profesional lan sah.

Case 06 : iPhone Ora Respon kanggo Gesek

Yen iPhone gagal nanggapi kanggo gesek, alasan bisa bisa dadi:

  • • Ing iPhone disetel kanggo assistive Tutul .
  • • Ana sawetara masalah karo iOS.

 

Sampeyan bisa ndandani masalah dening Dipuntedahaken instruksi minangka ing ngisor iki:

  1. Ing posisi dikunci, pencet tombol Ngarep kaping telu saurutan. (Iki bakal mbukak kunci iPhone.)
  2. Tindakake langkah cocok kanggo nemokake lan ngganti Tutul assistive setelan ing iPhone.
  3. Wigati: Gumantung marang model telpon lan versi iOS diinstal ing, proses ngganti Tutul assistive setelan bisa beda-beda. Sampeyan bisa uga kudu dipriksa Manual Anggota kang iPhone kanggo njaluk prosedur tengen.

  4. Ing kasus iOS iku gagal lan solusi ing ndhuwur ora bisa, pencet mudhun terus tombol Ngarep lan Turu / Wake bebarengan.
  5. Sanalika sampeyan ndeleng logo Apple, nerbitaké tombol lan ngenteni nganti iPhone reboots.
  6. Wigati: Iki ora mbusak data saka iPhone.

  7. Miwiti nggunakake iPhone karo konfigurasi anyar.

Case 07 : iPhone Ora Respon mulihake

Ana bisa dadi sawetara alasan sing bisa tetep iPhone saka mulihake:

  • • Ing sistem operasi sing diinstal ing komputer (kanggo kang iPhone disambungake) ora duwe paling keri.
  • • Piranti lunak keamanan (eg antivirus, firewall, lan sapiturute) wis tightly diatur kanggo nyedhiyani keamanan dhuwur.
  • • Ana malfunction USB.

Carane Ndandani Iku

  1. Priksa manawa sistem operasi sing diinstal ing komputer munggah-kanggo-tanggal. Yen perlu, download nganyari, instal mau, lan banjur nyoba mulihake iPhone.
  2. Yen solusi ing ndhuwur ora bisa, mateni sementara utawa instal aplikasi keamanan diinstal ing komputer lan banjur nyoba mulihake iPhone.
  3. Yen iPhone isih unresponsive kanggo mulihake, nyopot kabeh piranti USB saka komputer ninggalake mung iPhone disambungake menyang, lan banjur mulihake iPhone.
  4. Yen kabeh solusi ing ndhuwur gagal kanggo mulihake iPhone, minangka Resor pungkasan, sampeyan bisa kerlip Simpenan iOS bali kanggo iPhone.

Wigati: Iki bakal mbusak kabeh data saka iPhone, ninggalake iku minangka piranti anyar.

Case 08 : iPhone Ora Respon Black Layar

Bisa alasan kanggo iPhone ora respon kanggo layar ireng bisa:

  • • Ing iOS ing iPhone wis tabrakan lan tetep telpon malah saka miwiti.
  • • Ing tampilan Déwan iku gagal lan perlu diganti.

 

Kanggo ndandani masalah iki, sampeyan bisa:

  1. Penet terus tombol Ngarep lan Turu / Wake bebarengan kanggo 10-15 detik.
  2. Sawise logo Apple katon ing layar, nggunakake cara cocok kanggo miwiti maneh telpon lan miwiti nggunakake biasane.
  3. Yen logo Apple ora katon sawise menet tombol minangka ndhuwur, layar tampilan uga gagal lan perlu diganti.
  4. Link ing ngisor iki nuduhake pandhuan visual langkah-langkah dening-kanggo ngganti Déwan tampilan.
  5. Link: https://www.ifixit.com/Guide/iPhone+4+Display+Assembly+Replacement/11755?revisionid=HEAD .

Kesimpulan

Ing kasus ndhuwur sing paling umum dialami dening kedhaftar iPhone. Ing kasus iPhone wis masalah beda, sing paling apik lan aman cara kanggo mutusake masalah Jeksa Agung bisa ngetokake bakal dipriksa karo forum support resmi Apple, utawa njupuk kanggo Apple Service Center utawa paling cedhak Sah Apple Retail Store.

Top