Kabeh TOPICS

+

Carane Waras iPhone Deleted MMS

Mulihake SMS / MMS saka iPhone 6?

Hi. Nalika aku lunga ing bulan madu, aku iki nulis lan MMS lan dumadakan layar iPhone tindak ireng lan diwiwiti ... telpon ketoke nggoleki sawise, nanging nalika aku dicenthang Sajarah pesen kabeh SMS / MMS wis dibusak. Kabeh isi liyane ana ora kena pengaruh. Ora ngerti sapa aku perlu dilakoni kanggo mulihake mung sandi SMS / MMS saka iPhone iOS 9?

Yen sampeyan wis nyelarasake iPhone karo iTunes, bener sampeyan bisa mulihake saka iTunes serep, nanging mulihaken kabeh. Yen sampeyan mung arep kanggo mulihake SMS / MMS, sampeyan kudu gumantung ing alat Recovery iPhone sing bisa mbantu kanggo waras isi iPhone saka serep selektif.

Ana ora perlu kanggo nemokake lunak kuwi ngendi wae liya, mung njaluk kene: Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac iPhone Data Recovery) , utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (Windows). Piranti lunak empowers sampeyan kanggo extract lan waras iPhone MMS / SMS ing 2 langkah, lan sampeyan bisa pratinjau isi wutuh sadurunge Recovery. Arep dipriksa rincian? Maca ing.

Wigati: Saiki, versi loro Windows lan Mac lunak ngidini sampeyan langsung waras file saka iPhone 5 / 4S / 4 / 3GS tanpa file serep.

Download versi nyoba gratis ing ngisor iki lan nginstal ing komputer.

Download Win Version Download Mac Version

Sabanjure, ayo kang waras SMS / MMS saka iPhone karo Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac) langkah dening langkah.

Langkah 1. Packaging iTunes serep kanggo dibusak iPhone MMS

Sawise mlaku alat ing komputer, sampeyan bakal njaluk jendhela utami minangka nderek. Sampeyan kudu pilih mode Recovery page.

recover iphone mms from backup 

recover iphone mms from backup 

Sawise milih "Waras saka iTunes file backuo" mode, kabeh file serep iTunes wis dijupuk lan ditampilake ing dhaptar. Pilih salah siji kanggo iPhone lan pindhah menyang sabanjuré kanthi ngeklik "Mulai Scan" tombol.  

Langkah 2. Preview lan waras dibusak iPhone MMS saka serep

Sawise mindhai serep, isi kabèh wis dijupuk menyang rincian. Sampeyan bisa pratinjau kabèh isi siji. Kanggo SMS / MMS, pilih "Pesen", sampeyan bisa pratinjau kabeh rincian, foto uncluding, video lan file audio. Nandhani sing arep lan banjur klik "Waras". Sampeyan bisa nyimpen pesen mbalekake menyang folder lokal karo siji klik.

recover deleted mms iphone

Yen sampeyan mung arep nompo lampiran pesen saka iPhone, sampeyan bisa milih "Pesen Lampiran" kanggo Recovery. Iku ngemot kabeh lampiran saka pesen.

Yen sampeyan nggunakake komputer Windows, sampeyan bisa nyoba Wondershare Dr.Fone kanggo iOS lan waras pesen ing sawetara langkah padha, utawa sampeyan bisa nggunakake program langsung cepet Panjenengan, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 utawa iPhone 3GS lan waras data saka piranti yen sampeyan ora duwe serep iTunes.

Download Win Version Download Mac Version

Top