Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > mini iPhone Release Tanggal lan Price: News lan Gosip

iPhone mini Release Tanggal lan Price: News lan Gosip

Apple bakal ngangkat lan mini iPhone?

IPhone Mini wis dikabarake kanggo sasi. Ing awal 2013, Analyst wis mbadek sing Apple bakal ngangkat iPhone kurang-diregani, mini iPhone anyar, ing mangsa panas pungkasan iki utawa awal tiba. Ketoke, Apple wis di dudohake lan 5S iPhone lan iPhone 5C kanggo donya, tinimbang supaya disebut-mini iPhone. Iku matur Apple ora bakal ngangkat lan mini iPhone? Ana persil saka swara mangu-mangu.

Amarga rega dhuwur saka iPhone, akeh kedhaftar isih ora bisa saged, malah sanadyan lagi pembuangan nyata Apple. Padha milaur milih model lawas saka iPhone utawa Smartphone padha, tinimbang njupuk siji paling anyar. Yen Apple arep asor Samsung lan menang liwat basa luwih saka konsumen, kurang-mburi lan piranti murah ("mini iPhone") iku perlu. Iku bakal drive revenue tambahan lan MediaWiki reged, lan iki wis dikonfirmasi dening Katy Huberty, analis tenan perbankan. Sawise rapat-rapat karo Apple Kepala Financial Officer Peter Oppenheimer, Dheweke nyatet sing iPhone ngisor diregani ndadekake pangertèn kanggo sawetara alasan:
1. "IPad Mini ngembangaken Apple basa customer karo 50 [persen] tumbas ing China / Brazil makili pelanggan anyar kanggo ekosistem."
2. "Konsumen Chinese nuduhake kepinginan kanggo tuku versi paling anyar saka iPhone (tinimbang discounted generasi lawas)."
3. "IPhone 4 dikarepake kaget regane ing waktu Desember."

Apa sing bakal mini iPhone kaya?

Titik sing padha saka kabeh gosip sawijining iku mini iPhone bakal piranti kurang-mburi. Minangka cilik, varian luwih murah saka iPhone, iku bakal duwe 3,5-inch utawa 4-inch layar, awak rada kenthel plastik, prosesor Apple A5, kamera 5 megapiksel minangka iPhone 4, lan bakal teka ing limang werna. Papat werna bakal putih, ireng, pink, lan biru.

Kejabi, Mini iPhone bakal teka karo sethitik banget memori terpadu, nanging cukup kanggo ngundhuh lan aplikasi roto. "Iku bakal mung cukup memori kanggo Penyang media ngalir saka méga," nyerat Cult Mac. "Ing [piranti] bakal narik ALL iku isi saka MobileMe. Nalika pangguna tuku film utawa acara TV show ing iTunes, iku kasedhiya kanggo stream kanggo iPhone sing iPad utawa."

Sabanjure, ayo kang mriksa sawetara "trocoh" gambar mini iPhone:

iphone mini

iphone mini release date

apple iphone mini

iphone mini price

Pinten Apple bakal price mini iPhone anyar?

Minangka kanggo rega, siji paling wis ngandika ing $ 99. Kadung iki mulo bener, iku bakal dadi gedhe warta kanggo paling Apple funs sing ora bisa saged iPhone sadurunge.

Paling Analysts mikir sing bakal muncul ing rega $ 350 kanggo $ 400, tanpa kontrak. Sing babagan setengah minangka akeh minangka iPhone 5. Sawetara wong pegs rega mini iPhone ing antarane $ 200 lan $ 250. Oalah, yen mini iPhone apik cukup, lan regane punika saestu luwih murah tinimbang iPhone liyane, Apple bakal mesthi narik kawigaten klompok wong. Ayo kang njaga mripat ing.

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top