Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPad > iPad Serep extractor: Carane Extract iPad Serep

iPad Serep extractor: Carane Extract iPad Serep

Yen sampeyan ora sengaja dibusak file ing iPad lan arep golek cara kanggo waras, utawa mung arep kanggo ngakses file iPad serep ing komputer, sampeyan ana ing panggonan sapunika. Artikel iki nuduhake sampeyan carane kanggo extract file saka iPad serep, kalebu foto, video, kontak, pesen, cathetan, lan sanesipun. Maca kanggo rincian.

iPad serep extractor: Goleti kabeh data sadurungé

kedhaftar iPad kudu ngerti sing iTunes ngasilake file serep kanggo iPad nalika sampeyan nyelarasake iPad karo, nalika serep iku data diwaca. Sampeyan kudu extract sadurunge maca. Carane kanggo extract iPad serep? Iku ora minangka angel minangka sing mikir. Karo alat serep extractor iPad, sampeyan bisa nindakake tanpa gaweyan wae. Yen sampeyan ora duwe idea bab serep extractor iPad kanggo Windows utawa Mac, sampeyan bisa duwe rujukan kene: Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery for Mac) , utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery)  (Windows). Loro Mac lan Windows versi piranti lunak sing pancen aman lan dipercaya. Sampeyan bisa nggunakake mau kanggo extract file iPad serep ing 2 langkah, lan sampeyan bisa pratinjau kabeh data ing serep iPad sadurunge menyuling iku.

Download versi nyoba ngisor kanggo free duwe cobi. Pilih siji nengen kanggo sistem komputer.

Download Win Version Download Mac Version

Wigati: Kanggo extract iPad serep, sampeyan bisa ngundhuh versi ing program ing ndhuwur. Kabeh mau ngijini sampeyan kanggo nindakake iku sampurna.

Ora ketompo versi Mac utawa versi Windows sing lagi ngadopsi, sampeyan bisa tindakake langkah ing ngisor iki kanggo extract serep iPad. Kene kita njupuk versi Windows contone (Langkah karo versi Mac sing padha).

Step1. Mbukak serep extractor iPad lan pilih file serep

Mbukak serep extractor iPad kanggo Windows ing komputer sawise masang iku. Jendhela utama bakal katon minangka Kaca. Kene kabeh serep kanggo piranti Apple wis nggolèki metu. Sampeyan bisa milih salah siji kanggo iPad lan klik "Mulai Scan" kanggo pindhah luwih.

ipad backup extractor mac 

Step2. Extract file serep iPad

Sawise pindai, sampeyan bisa njaluk laporan ing ngisor iki, ngendi kabeh data ing serep iPad ditampilake ing kategori. Pratinjau wong siji lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer.

ipad backup extractor windows

Tips: Kanggo supaya mundhut data, iku perlu kanggo gawe serep data ajeg, supaya sampeyan ora bakal padha sumelang ing bab iku nalika serangan bilai sing.

Download Win Version Download Mac Version

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top