Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Aplikasi > Apa Aplikasi Kacilakan ing iOS 8 lan Solutions

Apa Aplikasi Kacilakan ing iOS 8 lan Solutions

Miturut statistik saka Cittercism kang tenan analytics, tingkat kacilakan App 65% luwih dhuwur iOS 8 saka ing iOS 7 ing wektu sing padha wiwit dirilis. Lan kita bisa nemokake ton saka kedhaftar ngeluh kabeh jinis Aplikasi kayata Facebook, Twitter lan Evernote kacilakan ing forum Diskusi Apple.

apps crash on iOS 8

Update: Miturut statistik paling anyar saka Cittercism, App nabrak tingkat wis melorot saka 3,6% (22 Sept) kanggo 2.6%, lan iku 19% ngisor kanggo piranti mlaku iOS 8.1 dibandhingake sing mlaku ing iOS 8 / 8.0.1 / 8.0.2.

Kene 2 alasan utama kang bisa nimbulaké App kacilakan ing iOS 8:

1. API New

Kita kabeh ngerti, ton saka fungsi anyar ditambahaké ing iOS 8, lan ana meh kaping pindho nomer API anyar saka iOS 7, supaya pesti bakal nimbulaké tingkat kacilakan app sing luwih dhuwur.

2. New Swift Programming Language

Programming language Swift anyar iki dirilis ing musim panas iki kang bisa uga bagéyan saka alesan saka kacilakan app, iku ora sampurna, supaya ana tansah masalah didegaké kanthi nggunakake basa entah kuwi.

Yen sampeyan kroso pegel bab app kuwi masalah kacilakan ing iOS 8, kene sawetara saran sampeyan bisa duwe cobi.

1. Panutup App ing Multitasking Tray

Wangsulan: Bab ingkang kawitan aku kaya kanggo nyoba nutup app nabrak ing tray Multitasking, iku bisa cukup app langsung lan ngeculake saka memori Processing saka piranti supaya bisa miwiti seger wektu yen sampeyan mbukak. Kita kabeh ngerti, data suhu bisa dadi alesan bisa kanggo app nabrak, supaya mati app lan re-launch mbokmenawa bisa ngatasi masalah.

2. Hard miwiti

Hard miwiti tansah nyoba apik kanggo ngatasi kabeh jinis masalah iPhone. Nutup kabeh app lan mateni sing iPhone sepisanan, mangga tetep nyekeli Home & tombol daya nganti layar dipateni banjur dadi gawe ing maneh lan nuduhake logo Apple.

3. Nganyari nabrak Aplikasi

Nganyari apps nabrak kanggo versi paling anyar kang kompatibel karo iOS 8, iku bisa ngatasi app kacilakan ing iOS 8 biasane.

4. Nganyarke iOS paling keri

Yen nganyari versi app paling anyar isih ora bisa ndandani masalah, sampeyan mbokmenawa perlu kanggo nganyari iOS 8 paling anyar banget, Apple bakal tansah nerbitaké lan push nganyari kanggo kedhaftar kanggo ndandani masalah kaya kacilakan app ing iOS 8.

5. Mulihake iDevice Panjenengan

Mulihake iDevice kanggo ndandani app kacilakan ing iOS 8 pilihan pungkasan sampeyan bisa nyoba. Sampeyan kudu ngakses kanggo setelan umum kanggo mulihake piranti menyang setelan pabrik. Nanging mangga elinga serep data ing advance, pabrik Ngreset bakal ngilangke kabeh data ing piranti.

Umumé ngandika, ndhuwur 5 solusi bisa ngatasi paling masalah kacilakan app, nalika yen sampeyan duwe solusi liyane efektif kanggo nuduhake utawa isih ora bisa ndandani masalah sawise nyoba kabeh mau, sampeyan dipun tampi kanggo komentar ing ngisor iki.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top