Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iOS > iOS 7 Data Recovery - Carane Waras Lost Data sawise iOS 7 upgrade

iOS 7 Data Recovery - Carane Waras Lost Data sawise iOS 7 upgrade

"Karo desain kabeh-anyar lan fitur kabeh-anyar, iOS 7 OS mobile paling majeng ing donya. Ing wangun sing paling linuwih sawijining." Iki apa Apple ngandika bab iOS 7 ing website resmi sawijining. Wiwit release versi beta dhisikan, persil saka wong wis nganyari sing iPhone, iPad utawa iPod iki iOS sakabehe anyar 7. Mung desain anyar wis kepincut nomer wong. Iku cantik apik supaya munggah karo tren. Kadhangkala, fashion bisa nggawe wong optimistis lan antusias. Nanging, nalika sawetara wong memuji kanggo fungsi gedhe, sawetara sing sambatan bab rusak kabeh data ing iPhone, iPad utawa iPod sawise nganyarke kanggo iOS 7. Apa ana cara apa wae kita supaya utawa ngatasi complaint?

Temenan, ana cara kuwi. Anggere sampeyan wis gawe serep data ing piranti, sampeyan bisa kanthi gampang mulihake karo iTunes. Yen sampeyan wis disimpen data anyar ing iOS iPhone, iPad utawa iPod lan ora arep Panganggoan iku, sampeyan bisa milih kanggo extract file serep kanggo njaluk data metu. Sadurunge apa iku, ngelingi ora kanggo nyambung lan nyelarasake piranti karo iTunes ing komputer, kanggo mungkasi file serep saka kang dianyari.

Mbalek data ilang saka iTunes sawise iOS 7 nganyari, sing perlu kanggo njaluk iOS 7 alat Recovery data. Ana uga akeh pribadi kaya sing, nanging sampeyan kudu golek siji sing bakal ora babras data kaya ngrusak, bocor utawa iku kaya. Sampeyan bisa nggunakake siji iki yen sampeyan duwe ora idea: Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery for Mac) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery kanggo Windows) .

Download piranti lunak kanggo free ngisor iki kanggo duwe nyoba saiki.

Download Win Version Download Mac Version

Loro program bisa bantuan kanggo waras data ilang ing iOS 7 piranti, kontak ora prakara sing wis ilang, pesen, Sajarah, foto, video, cathetan, lan liyane nelpon. Padha nyedhiyani sampeyan karo rong cara kanggo nindakaken: waras saka iTunes serep lan langsung waras piranti iOS. Sabanjure, kita bakal lumaku sampeyan carane waras data ilang sawise nganyarke kanggo iOS 7 ing langkah-langkah.

2 langkah-langkah kanggo nindakake iOS 7 Recovery data

Langkah 1. Pilih mode Recovery lan extract serep

Saiki, ayo kang nggunakake Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Windows) kanggo nompo data ilang sawise iOS 7 upgrade. Minangka versi Mac, sampeyan uga bisa tindakake langkah ing ngisor iki kanggo njupuk langkah padha karo versi Mac ing Mac.

Page, mbukak program ing komputer. Ana rong pilihan mode Recovery muncul ing ndhuwur menu wiwitan. Pilih siji kang jenenge Waras saka iTunes Serep Gambar . Sampeyan bakal weruh jendhela minangka nderek.

recover lost data after upgrading to ios 7 

Program kanthi otomatis bisa ketemu kabeh file serep iTunes ing komputer lan katampil menyang sampeyan. Pilih siji kanggo piranti lan klik Mulai Scan kanggo extract.

Langkah 2. Waras data ilang ing iOS 7 piranti

Ing mindhai lan menyuling bakal rampung ing sawetara detik. Sampeyan bisa pratinjau meh kabeh isi ing file serep sawise. Mriksa wong siji sawise siji kanthi ngeklik ing kategori ing sisih kiwa jendhela kang. Banjur wenehi tandha ing item sing arep nompo lan klik Waras kanggo nyimpen ing komputer.

recover lost data after ios 7 upgrade

Wigati: Yen data wis ilang amarga upgrade iOS ing piranti, sampeyan lagi disaranake njupuk data ilang dening menyuling serep iTunes. Recovery langsung saka piranti ora bakal bisa luwih, amarga data ilang wis ditindhes dening file sistem dianyari. Mung kudu nyoba!

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top