Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Hard Drive > Carane Waras File saka Iomega Hard Disks

Carane Waras File saka Iomega Hard Disks

iomega hard disk recovery

Bisa nemokake dibusak data saka Iomega hard disk eksternal?

Miturut salah aku wis dibusak file saka hard disk external. Carane aku bisa waras data sing? Iku file penting banget kanggo karya. Aku kanti awon ing perlu mau! Disk iku Iomega.

Data dibusak saka Iomega hard disk tau dadi kanggo Daur-ulang Bin ing komputer, nanging ora ateges sing wis musna ing salawas-lawase. Nalika ngirim "mbusak" printah, sampeyan lagi menehi isi minangka guna lan wis siro. Sauntara kuwi, ing bagéan saka hard disk Iomega ngendi file dibusak njupuk liwat sadurunge wis ditandhani minangka kothong file anyar. Kanggo nggedhekake kasempatan saka mbalek file saka Iomega HDD, ora nggunakake maneh saka saiki. Aja nyimpen file anyar ing, ora maca file saka iku lan ora plug menyang komputer wae. Mung sijine iku adoh nganti sampeyan nemokake alat Recovery data apik kanggo njupuk file ilang.

Carane kanggo nemokake file saka Iomega hard disk

Iku uga penting banget kanggo njaluk alat Recovery data gumantung. Ora siji sijine data ilang ing risiko kang numpes lan unrecoverable. Pilih siji akeh saka situs profesional. Yen sampeyan wis entuk siji, mung nginstal ing komputer. Yen ora. punika sandi rujukan: Wondershare Data Recovery utawa Wondershare Data Recovery for Mac , 100% lunak dipercoyo. Sampeyan bisa digunakake kanggo macem-macem waras data, kalebu foto, video, file audio, dokumen Kantor, PDF, email, lan sapiturute, saka hard disk Iomega, uga jinis hard disk kayata Seagate, WD, Samsung lan liyane.

Download versi nyoba gratis program ing ngisor iki lan njupuk cobi free!

Download Win Version Download Mac Version

Tips: DONOT nginstal program kanggo pemisahan padha ngendi sampeyan ilang data kanggo Nyingkiri Nibani iku.

Kene, ayo kang nyoba versi Windows lunak Recovery data Iomega HDD iki bebarengan.

Step1. Pilih mode Recovery: Wisaya & Standar Mode

Sawise ngetokake lunak Recovery hard disk Iomega, sampeyan bisa njaluk loro mode Recovery minangka tindakake kanggo dipilih: Wisaya (minangka standar) lan Standar Mode.

iomega hard disk data recovery recover data from iomega hdd

Loro-lorone saka mode Recovery loropaken lan intuisi, lan padha bisa padha saben liyane, mung nampilake beda. Sabanjure, hayo kanggo Sabanjure lan njupuk Wisaya minangka conto.

Step2. Milih jinis file sing arep waras saka Iomega hard disk.

recover deleted files from iomega hard disk

STEP3. Pilih lokasi file kanggo Recovery miturut gambaran.

iomega hdd recovery

Step4. Ngaktifake scan jero lan Mulai, utawa sampeyan bisa nglumpati yen disk wis ora wis format.

recover files from iomega hdd

Step5. Preview lan waras file ilang ing Iomega HDD.

recover data from iomega hard disk

CATETAN: Nalika mbalek file, ora nyimpen ing pemisahan padha ngendi sampeyan ilang mau sadurunge. Pilih pemisahan liyane utawa disk kanggo nyimpen. Yen sampeyan arep kanggo nemokake file mengko sawise scan, elinga kanggo nyimpen asil scan lan sampeyan bisa langsung waras dening ngimpor iku, tinimbang rescan.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top