Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Flash Drive > Gampang Guide of Imation USB Recovery

Gampang Guide of Imation USB Recovery

Aku Bisa Maneh Data saka USB Imation Flash Drive?

PC dumadakan beku, aku rebooted iku. Aku dibusak sandi 8GB Imation USB tanpa unpluging. Nalika aku dipasang ing PC maneh, komputer dikenali drive USB nanging aku tak pesen aku kudu Format USB yen arep nggunakake. Ana wae solusi kanggo ngatasi masalah? Aku kudu njaluk data sandi bali!

Masalah format USB iki salah siji saka alasan sing paling umum sing nimbulaké masalah mundhut data USB. Alasan liyane bisa dadi pambusakan, infèksi virus utawa malah sistem kesalahan. Begjanipun, program kasedhiya ing Internet sing bisa kanggo mbantu njupuk file dibusak lan format saka USB flash drive, kalebu Imation USB. Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac iku program kuwi, kang ndadekake iku bisa kanggo nompo macem-macem jinis-jinis file saka Imation USB, kalebu gambar, video, file audio, file document, etc.

A versi nyoba Wondershare Data Recovery kasedhiya saiki. Versi nyoba iki nulung sampeyan kanggo mangerteni carane program dianggo lan menehi kasempatan kanggo mindhai Panjenengan Imation USB flash drive sadurunge mundhut versi lengkap.

Download versi nyoba gratis saiki! Plus, versi Windows Wondershare Data Recovery saiki kebak kompatibel karo Windows 8.

Download Win Version Download Mac Version

Proses Imation USB Data Recovery ing 3 Langkah

Langkah 1 Pilih Recovery Mode Waras Data saka Imation USB

Sambungake Imation USB karo komputer lan mbukak Wondershare Data Recovery ing desktop.

Mangga pilih "Lost Gambar Recovery" mode saka 3 mode Recovery kang kasedhiya ing antarmuka wiwitan.

recover data from Imation usb

Langkah 2 Cepet Panjenengan Imation USB

Ing langkah iki, sampeyan mung kudu milih huruf drive Imation USB lan klik "Mulai Scan" kanggo miwiti mindhai kanggo data ilang.

Wigati: "Aktifake jero Scan" iku pilihan scan apik, kang njupuk wektu maneh saka pindai normal.

imation usb data recovery

Langkah 3 Maneh Data saka Imation USB Selectively

Saiki Wondershare Data Recovery bakal ora dhaftar kabeh isi ditemokaké ing Imation USB ing kategori, mung minangka sampeyan bisa ndeleng saka gambar ngisor iki.

Dipriksa carane akeh file sing bakal bisa kanggo mbalekake, sampeyan bisa mriksa jeneng berkas siji oleh siji; utawa kanggé gambar, sampeyan duwe kasempatan kanggo pratinjau mau banget.

Banjur pilih file sing perlu lan klik "Waras" kanggo nyimpen bali menyang komputer utawa piranti panyimpenan liyane.

 imation usb recovery

Tips:

1 guide iki adhedhasar ing versi Windows Wondershare Data Recovery. Yen sampeyan pangguna Mac, sampeyan bisa tindakake operasi padha waras data saka Imation USB karo versi Mac.

2 Kanggo supaya data bakal ditumpuk, kita Highly suggest sing ora supaya data dibalekake kanggo Imation USB sak Recovery.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top