Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Gambar Recovery Mac: Carane Waras Image saka Mac

Gambar Recovery Mac: Carane Waras Image saka Mac

Apa kowe tau ketemu masalah ngisor iki nalika nggunakake Mac: sengaja dibusak gambar sing padha disimpen ing Mac; Images ora bisa dibukak amarga kesalahan sistem utawa serangan virus; Images ilang saka digital memori kamera kertu utawa hard drive external.

Gambar sing tansah disimpen ing Mac, kamera digital, HDDs external lan sel telpon. Nanging, masalah mundhut data kasebut tansah nggawa unpleasantness kanggo pangguna Mac. Akeh kedhaftar wis takon pitakonan padha: iku ana apa cara kanggo waras gambar saka Mac? Jawaban iki pancen ya. Jeksa Agung bisa ngetokake mundhut gambar ora masalah nggegirisi yen sampeyan duwe alat hak nompo. Gambar dibusak utawa ilang dudu ilang permanen saka piranti Mac utawa panyimpenan. Padha isih ana sadurunge data teka anyar overwrites wong.

Ngerti titik iki, sampeyan bisa saiki nyoba Wondershare Photo Recovery for Mac waras gambar ing Mac. Program iki bisa kanggo waras gambar saka Mac, kamera digital, sel telpon, kertu memori lan disk drive hard, ana prakara apa alesan nimbulaké mundhut gambar.

Download versi nyoba Wondershare Photo Recovery for Mac saiki.

Download Mac Version

Nindakake Mac Image Recovery ing 3 Langkah

Langkah 1 Instal Wondershare Photo Recovery for Mac ing Mac lan mbukak. Kowé bakal weruh antarmuka wiwitan minangka gambar ngisor iki nuduhake. Kanggo njupuk gambar, ayo kang nyoba "Lost Gambar Recovery" mode bebarengan.

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo waras gambar saka kamera digital, sel telpon utawa piranti panyimpenan liyane, mangga mesthekake yen padha bisa disambungake lan uga dikenali minangka hard drive ing Mac.

image recovery mac

Langkah 2 Banjur program iki bakal nampilake kabeh sekat ing Mac, kalebu piranti sing kasambung. Sampeyan mung kudu milih salah siji sing arep waras gambar saka lan klik "Scan" kanggo nelusuri file ilang.

Wigati: Kanggo waras gambar, please pilih "Image" ing "Pilih Gambar Kind" kothak.

recover image from mac

Langkah 3 Nalika pindai wis rampung, kabeh isi sing ditemokake bakal ditampilaké minangka gambar ngisor iki. Sampeyan bisa pratinjau ketemu gambar siji supaya sampeyan bisa mriksa apa program iki pancene mbantu sampeyan utawa ora.

Ing pungkasan, sing mung kudu milih gambar sing perlu lan klik "Waras" kanggo mulihake lan nyimpen ing Mac.

Mangga ora nyimpen gambar mbalekake bali menyang lokasi asli, utawa padha bisa ditindhes dening proses Recovery.

recover image on mac

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top