Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > iMac Recovery: Carane Waras Data saka iMac

iMac Recovery: Carane Waras Data saka iMac

Bisa Waras Deleted File saka iMac?

Aku nyekeli 27 iMac "lan aku arep waras kabeh data ilang ing iku, kang dibusak dening kula sengaja. Aku ora duwe serep, supaya aku ora bisa njupuk data karo mesin wektu. Apa ana wae solusi apik? aku kudu file sandi bali Lowongan.

Sajujure, ing paling apik lan paling gampang cara kanggo nyegah masalah mundhut data kanggo nggawe apik nggunakake Machine Wektu ing iMac Panjenengan. Iki sarana sistem bakal serep meh kabeh ing sampeyan Mac. Sampeyan bakal bisa njupuk file ilang saka Time Machine serep karo ease. Nanging yen sarana iki ora, sampeyan bakal isih bisa waras data saka iMac karo sarana iMac Recovery data pihak katelu.

Wondershare Data Recovery for Mac iku program Recovery iMac aman lan kuat sing yakuwi kanggo nompo data iMac ilang amarga ora sengaja pambusakan, virus inflection, kesalahan sistem, format, lan sapiturute Tansah maca pandhuan iki, lan sampeyan bisa bakal bisa kanggo mbalekake data ilang saka iMac, utawa piranti panyimpenan external kaya USB flash drive, hard disk drive, kertu memori.

Download versi nyoba Wondershare Data Recovery for Mac saka ngisor.

Download Mac Version

Nindakake iMac Data Recovery ing 3 Langkah

Langkah 1 Pilih Recovery Mode kanggo Mulai iMac Data Recovery

Sawise nginstall lan ngetokake Wondershare Data Recovery for Mac ing iMac, sampeyan bakal njaluk antarmuka minangka gambar ngisor iki. Sampeyan mung kudu milih mode Recovery kanggo miwiti.

Kene, ayo kang nyoba "Lost Gambar Recovery" bebarengan.

Wigati: Mangga ora nginstal aplikasi pemisahan utawa volume sing data iki ilang saka.

data recovery imac

Langkah 2 Pilih pemisahan / Volume kanggo mindhai Lost File

Ing langkah iki, aplikasi bakal ndeteksi lan nuduhake kabeh sekat / volume ing iMac, sampeyan mung kudu milih salah siji sing arep waras data saka kanggo miwiti mindhai file ilang.

"Aktifake jero Scan" iku pilihan sing kanggo mindhai file format ing iMac Panjenengan. Sampeyan bakal bisa kanggo milih jinis file tartamtu sing kudu dening ngengingi "Pilih Gambar Koleksi" pilihan banget.

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo waras data saka piranti panyimpenan external, pesthèkaké sing bisa uga-karo iMac Panjenengan.

 imac recovery

Langkah 3 Preview lan Waras Data saka iMac

Saiki kabeh isi sing ditemokake bakal kadhaptar ing folder, kaya gambar ing ngisor iki tampilan. Panjenengan bisa mriksa cara akeh file sing bisa nompo karo jeneng file asli. Lan kanggé gambar, sampeyan bisa malah bisa kanggo pratinjau wong.

Banjur sampeyan mung kudu pilih file iki sampeyan kudu lan klik "Waras" kanggo nyimpen kanggo iMac Panjenengan. Kanggo safety Recovery, please pilih ndhikte anyar supaya data mbalekake.

imac data recovery

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top