Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Carane Waras Pictures Deleted saka Samsung Galaxy

Carane Waras Pictures Deleted saka Samsung Galaxy

Njupuk foto karo telpon pinter kanggo enggo bareng karo kanca-kanca langsung liwat Facebook utawa Twitter. Iku misale jek bab umum ing dina kita gesang, lan ditampa dening liyane lan liyane wong bebarengan karo perkembangan telpon pinter. Iku pancene trep, gampang lan langsung. Nanging, iku uga gampang ilang sing foto dening mbusak Laka, kasalahan kertu SD utawa alasan liyane. Njupuk telpon Samsung Galaxy minangka conto, carane sampeyan bisa waras dibusak gambar saka Samsung Galaxy nalika sing gambar ilang sing penting kanggo sampeyan? Yen sampeyan wis tak cara, nuduhake iku kene. Yen ora, maca ing kanggo njaluk siji.

Carane waras foto dibusak Samsung Galaxy

Iku page page: Aja input data anyar sawise mbusak gambar ing telpon kanggo nyegah data asli saka kang bakal ditumpuk.

Nalika sampeyan mbusak gambar, lagi mung ditandhani minangka "mbusak" ing telpon lan bisa njupuk karo Samsung alat Recovery Incredible. Mulane, iku penting banget kanggo njaga telpon uga. Sawise gambar dibusak sing ditumpuk, sampeyan ora bisa njaluk wong bali ing sembarang cara.

Saiki, njaluk Recovery program Samsung data Incredible: Wondershare Photo Recovery , utawa Wondershare  Photo Recovery for Mac

Download win version Download mac version

Wigati: Elinga nyimpen asil scan yen sampeyan lagi arep waras kabeh cacahé ono mengko, kanggo nyegah mundhut data.

Foto lunak Recovery iki ngidini sampeyan kanggo waras ora mung foto, nanging uga video lan file audio sing sengaja sampeyan dibusak, format sing bener utawa ilang amarga alasan liyane saka Samsung Galaxy telpon Panjenengan. Nyoba versi nyoba gratis Samsung lunak Recovery Incredible saiki ing ngisor iki.

Njupuk versi Windows minangka conto. Ayo kang nyoba iku langkah dening langkah bebarengan.

Step1. Sambungake telpon Samsung Galaxy komputer

Kanggo miwiti, nyambung Samsung telpon Incredible ngendi sampeyan ilang gambar utawa video kanggo komputer, lan priksa manawa iku bisa dideteksi lan katon minangka huruf drive ing "My Computer". Banjur miwiti program lan klik "Mulai" ing jendhela utami minangka tindakake kanggo miwiti Samsung Recovery Incredible.

htc incredible recovery

Step2. Pilih Samsung Galaxy lan wiwiti mindhai

Kene, Samsung Galaxy bakal ditampilaké minangka layang drive. Pilih lan klik "Scan" kanggo nelusuri file ilang ing Samsung Galaxy telpon Panjenengan.

recover deleted photos from htc incredible

STEP3. Preview lan waras foto dibusak, video saka Samsung Galaxy telpon

Nalika scan rampung, kabeh file dibalekake bakal katampil ing jinis-jinis file kapisah kaya Audio, Photo lan Video. Sampeyan bisa pratinjau lan mriksa wong kabeh waras karo siji klik.

undelete photos videos from htc incredible

Wigati: Aja nyimpen data mbalekake ing Samsung Galaxy telpon maneh. Golek panggonan liya iku kaya ing komputer utawa disk eksternal liyane, marga safety kang.

Video tutorial Samsung Recovery Incredible

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top