Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Samsung Galaxy Recovery: Waras Deleted Photos & Videos saka Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Recovery: Waras Deleted Photos & Videos saka Samsung Galaxy

Carane waras pictures dibusak ing Samsung Galaxy!

Hi There, aku salah dibusak kabeh foto ing kepinginan Samsung nalika aku iki Mbusak munggah lan pasukan nolak aplikasi. Ana sapa bisa bantuan kanggo waras foto aku wis ilang? Many thanks,

Speaking Umum, gambar wis disimpen ing kertu SD nang kepinginan Samsung Panjenengan. Sampeyan bisa nompo gampang karo kepinginan SD alat Recovery kertu Samsung . Foto prakara, video utawa musik, youc bisa njaluk kabeh maneh karo Samsung Galaxy Recovery tengen.

Njaluk Recovery Samsung Galaxy page: Wondershare Photo Recovery , utawa Wondershare  Photo Recovery for Mac . Iki Recovery data kepinginan Samsung (Windows utawa Mac versi) ndhukung Recovery kabeh telpon kepinginan Samsung, kalebu foto, film lan musik, ora prakara dijupuk dening telpon utawa ditransfer saka nang endi wae liya. Liyane, Iku bisa waras data iki saka telpon liyane seluler, kamera, camcorders, iPod, lan piranti saged dipindhah liyane.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba minangka tindakake kanggo mindhai data ilang. Lan sampeyan bisa pratinjau supados minangka dipriksa kualitas sadurunge sampeyan mbayar Recovery. Pilih versi tengen sing kompatibel kanggo komputer.

Download win version Download mac version

Wigati: Yen sampeyan wis kepetuk karo data sing arep karo Recovery foto iki, mangga nyimpen asil scan sadurunge sampeyan njaluk versi mbayar. Banjur sampeyan mung kudu ngimpor asil lan nerusake kanggo waras data, kanggo nyegah mundhut data mengko.

Samsung Galaxy Recovery saka cara ing ngisor iki:

Photo Recovery Iki ngijini sampeyan kanggo waras data kepinginan Samsung ana prakara sing ilang mau amarga:

»File sengaja dibusak
»format Android piranti
kertu »SD ing Android tak rusak utawa ora bisa diliwati
»Virus infèksi 
»Gagal Power 
»Others

Kene ayo kang njupuk versi Windows kanggo nindakake Recovery kepinginan Samsung rincian.

Step1. Sambungake kepinginan Samsung komputer

Page, nyambung kepinginan Samsung menyang komputer nganggo kabel USB, lan konfirmasi sing wis dideteksi. Banjur miwiti program Recovery data Samsung Galaxy, lan sampeyan bakal weruh antarmuka minangka gambar ngisor iki nuduhake. Mung kenek "Mulai" kanggo miwiti Recovery Samsung Galaxy.

htc desire recovery

Step2. Pilih Samsung Galaxy kanggo mindhai

Yen Galaxy Samsung disambungake uga kanggo komputer, bakal katampil kene padha drive logis ing komputer. Pilih lan pindhah menyang "Scan", kanggo mangerteni kabeh foto ilang, video lan musik.

recover htc desire

STEP3. Data Galaxy pratayang HTC lan Waras wong selektif

Sawise pindai, kabeh data ilang bakal ketemu lan uga-kategorinipun. Sampeyan bisa pratinjau wong siji lan dipriksa file sing arep bali kanggo nindakake Recovery kanthi ngeklik ing "Waras" tombol.

htc desire photo recovery

Wigati: Aja nyimpen data mbalekake ing kertu maneh. Golek panggonan liya iku kayata ing komputer utawa disk eksternal liyane, kanggo wawasan safety.

Video tutorial Samsung Galaxy Recovery

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top