Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Carane Waras Deleted Photos from Samsung Amaze 4G

Carane Waras Photos Deleted saka Samsung Amaze 4G

htc amaze photo recovery

Pripun undelete foto saka Samsung sandi amaze kertu memori telpon?

Aku iki nransfer foto saka telpon, nanging aku sengaja dibusak sawetara foto saka kertu memori ing telpon sadurunge aku bisa nransfer, iku ana apa cara kanggo nompo? Sembarang bantuan bakal ngormati !! Telpon Samsung Amaze.

Iku page page: Kanggo waras foto dibusak saka telpon Samsung Amaze, sampeyan perlu kanggo mungkasi nggunakake telpon utawa kertu memori sanalika bisa sawise Laka. "Busak" printah mung ndadekake gambar kahuripan lan tandha panggonan kono padha sadurunge njupuk liwat minangka kothong kanggo mbaleni nulis. Foto mbusak dudu kebak dibusak. Karo alat Recovery foto cocok, sampeyan isih duwe kasempatan apik kanggo nompo sadurunge lagi ditumpuk dening file anyar.

Carane waras foto dibusak saka Samsung Amaze

Kanggo miwiti, golek program Recovery foto Samsung Amaze dipercaya. Ati-ati kanggo milih salah siji sing tenan ora apa iku mangkene, amarga sawetara gedhe-gedhe ala bakal ngrusak foto lan nggawe wong unrecoverable. Yen sampeyan isih duwe ora idea bab iku, sampeyan bisa njupuk sandi rujukan: Wondershare Photo Recovery , utawa Wondershare  Photo Recovery for Mac , kang bisa 100% dipercaya. Loro-lorone saka piranti lunak bisa mbantu waras foto dibusak saka telpon Samsung Amaze, uga video lan audio file. Apa liyane, sampeyan bisa digunakake kanggo nemokake file saka telpon liyane Samsung, sel telpon Samsung, telpon BlackBerry, etc. kabèh solusi njupuk sing 3 langkah.

Download versi nyoba gratis lunak Recovery foto Samsung Amaze iki saiki. Pilih versi nengen kanggo komputer.

Download win version Download mac version

Wigati: Elinga nyimpen asil scan yen sampeyan lagi arep waras kabeh cacahé ono mengko, kanggo nyegah mundhut data.

Step1. Bukak program Recovery Gambar Samsung Amaze

Sambungake telpon utawa kertu memori menyang komputer sadurunge nindakake apa-apa liya, lan priksa manawa iku bisa dideteksi dening komputer lan katon minangka huruf drive ing "My Computer". Banjur miwiti program lan klik "Mulai" ing antarmuka utama minangka tindakake kanggo miwiti Samsung Amaze foto Recovery.

recover pictures from htc amaze

Step2. Cepet file dibusak ing Samsung Amaze

Kene, telpon sampeyan uga bakal dideteksi dening program lan tampilan layang drive. Pilih lan klik kanggo "Cepet" dibusak foto ing.

recover deleted photos from htc amaze

STEP3. Preview lan waras pictures dibusak saka Samsung Amaze

Pindai bakal nggawa sampeyan prakara menit. Sampeyan bisa pratinjau foto dibalekake sawise pindai. Nandhani sing arep nompo lan nyimpen kabeh karo siji klik kanthi ngeklik "Waras" tombol.

retrieve deleted pictures from htc amaze

Wigati: Aja nyimpen data mbalekake ing Samsung Panjenengan amaze telpon utawa kertu memori maneh. Golek panggonan liya iku kaya ing komputer utawa disk eksternal liyane, marga safety kang.

Video tutorial Samsung Amaze foto Recovery

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top