Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Transfer Kontak saka iPhone 4S kanggo iPhone 5 ing 4 Langkah

Transfer Kontak saka iPhone 4S kanggo iPhone 5 ing 4 Langkah

iPhone 5 wis dirilis, lan akeh pembuangan Apple sing edan bab iku. Iki anggota sange kulawarga iPhone hit gedhe; ndadekke tampilan luwih, operasi permukaané, layar ageng lan luwih akeh fitur-fitur anyar. Akeh pembuangan ora bisa ngenteni nganyari sing lawas iPhone 4S utawa iPhone 4 lan iPhone 5. Sawetara wong bisa duwe masalah ing ngirim kontak antarane iPhone 4S lan iPhone 5. Iki luwih utawa kurang masalah.

Kene kita nulis artikel iki kanggo wong-wong mau kontak transfer saka iPhone 4S kanggo iPhone 5, ing cara babar blas prasaja lan migunani.

4 langkah-langkah kanggo ngirim kontak saka iPhone 4S kanggo iPhone 5

Langkah ing ngisor iki sing rampung ing Windows Version, lan operasi padha ing versi Mac.

Langkah 1. kontak nransfer alat

Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery for Mac) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery kanggo Windows) iku sawijining program gampang kanggo nggunakake kanggo nyalin kontak saka iPhone 4S kanggo iPhone 5. pindhah dening menyuling iTunes bali file.

Download versi nyoba ing ngisor iki, sampeyan bisa milih versi miturut sistem operasi komputer.

Download Win Version Download Mac Version

Langkah 2. Cepet file iPhone 4S serep

Sadurunge Mindhai, nggawe manawa iTunes wis serep saka iPhone 4S, yen ora, please nyelarasake karo iTunes lan nggawe serep page.

Sawise kabeh wis rampung, mbukak program. Antarmuka minangka ngisor bakal nuduhake ing komputer. Pilih jeneng piranti lan klik Start Scan.

transfer contacts from iphone4s to iphone5

Langkah 3. Packaging iPhone 4S Kontak Komputer

Nalika mindhai iku liwat, Panjenengan serep iPhone 4S iTunes bakal katampil ing kategori: kontak, pesen, foto, video lan liyane.

Pratayang kontak lan milih sing arep nransfer. Banjur klik Waras, milih siji folder kanggo nyimpen ing komputer.

copy contacts from iphone4s to iphone5

Mbukak folder lan sampeyan bisa ndeleng kontak ing 3 format: .html, .csv, .vcf. Klik .vcf folder lan sampeyan bisa nambah sing kontak menyang Outlook utawa Windows Kontak, nambah kontak menyang salah siji saka iku.

Langkah 4. Kontak Ngirim

Carane Tambah Kontak kanggo Outlook utawa Windows Kontak

Klik-tengen .vcf format kontak lan sampeyan bakal duwe ing rong pilihanipun kanggo mbukak: Outlook utawa Windows Kontak. Sampeyan bisa milih salah siji saka wong-wong mau kanggo mbukak kontak, banjur tindakake pandhuan kanggo ditambahake menyang dhaptar kontak PC.

Miwiti Mindhah

Sawise kabeh kontak wis ditambahake menyang dhaptar kontak PC, sampeyan bisa miwiti kontak nransfer saiki.

Nyelarasake iPhone 5 karo iTunes lan klik Info, sampeyan bakal bisa kanggo nyelarasake kontak karo Outlook utawa Windows Kontak. Nyelarasake karo kontak dhaptar sing ditambahake iPhone 4 kontak menyang.

Kontak iPhone sing kasil ditransfer kanggo iPhone anyar 5 saiki. Sing cukup gampang.

Cathetan: Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery for Mac) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (kanggo Windows kedhaftar) bisa ora mung kontak extract saka iTunes serep, iku wis digunakake digunakake ing data mbalek kanggo iPhone iPad utawa seri. Kanthi bantuan saka iku, sampeyan bisa kanthi gampang nemokake file ilang kayata kabar pesen, kontak, foto saka iPhone 4S utawa iPhone 5.

Download Win Version Download Mac Version

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top