Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Maneh Pictures Deleted saka Micro SD Card

Carane Maneh Pictures Deleted saka Micro SD Card

Bisa Maneh dibusak gambar saka Micro SD Card?

Anakku dibusak sawetara gambar saka kamera digital sandi kaleresan. Padha gambar ing kertu Micro SD. Aku kene takon carane waras foto dibusak saka kertu SD Micro sandi, amarga aku pancene kudu sing gambar. Many thanks.

Waras pictures dibusak saka kertu Micro SD, sampeyan kudu sepisanan mungkasi nggunakake Micro kertu SD lan banjur pesthekake yen kertu Micro SD bisa disambungake karo komputer lan dikenali minangka huruf drive kayata H :.

Sampeyan bisa google program Recovery foto pihak katelu kanggo mbantu saiki. Wondershare Photo Recovery utawa Wondershare Photo Recovery for Mac iku salah siji program sing paling Recovery ing internet karo kang sampeyan bisa njupuk gambar dibusak saka Micro SD kertu effortlessly. Iku migunani kanggo loro Windows komputer lan Mac.

Download versi nyoba Wondershare Photo Recovery saiki. Versi nyoba iki ngijini sampeyan kanggo pratinjau gambar ketemu supaya sampeyan bisa mriksa apa program iku kajèn tenan nang ngarepé Recovery.

Download Win Version Download Mac Version

Waras Pictures Deleted saka Micro SD Card ing 3 Langkah

Saiki ayo kang nindakake Recovery karo Wondershare Photo Recovery kanggo Windows. Pangguna Mac bisa tindakake langkah padha karo versi Mac saka Wondershare Photo Recovery banget.

Langkah 1 Sambungake kertu Micro SD karo komputer lan mbukak Wondershare Photo Recovery ing komputer. Kowé bakal weruh jendhela wiwitan kang nuduhake piranti kabeh didhukung. Klik "Mulai" terus Recovery.

how to retrieve deleted pictures from micro sd card

Langkah 2 program bakal nampilake kabeh hard drive ing komputer, kalebu sekat lokal lan piranti panyimpenan external. Kene sampeyan mung kudu milih huruf drive kertu Micro SD lan klik "Scan" terus.

Wigati: Sampeyan bisa netepake asil mindhai kanthi ngeklik "Filter Pilihan".

how to recover deleted photos from micro sd card

Langkah 3 Sampeyan bakal bisa kanggo pratinjau foto ketemu sawise pindai, mung minangka sampeyan bisa ndeleng saka gambar ngisor iki.

Banjur kene kita teka langkah final: pilih gambar sampeyan arep kanggo mulihake lan klik "Waras" kanggo nyimpen menyang komputer utawa piranti panyimpenan external.

Wigati: Mangga ora nyimpen Gambar dibalèkaké bali menyang lokasi sing asli maneh sajrone proses.

recover deleted pictures from micro sd card

Tips

1 Kajaba saka retrieving gambar saka kertu Micro SD, Wondershare Photo Recovery saged mbalek foto, audios, lan video saka komputer, sel telpon, hard disk drive, USB flash drive, kamera digital, lan akeh piranti panyimpenan liyane.

2 Yen sampeyan arep kanggo waras ketemu gambar, sampeyan perlu tuku kode lisensi. Versi nyoba iki mung mbantu kanggo mindhai kertu Micro SD kanggo foto dibusak.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top