Kabeh TOPICS

+

Carane Repair iPhone HDR

Senajan iku kedadeyan arang banget, ana sawetara wong sing wis kacarita masalah karo mburi iPhone sing. Kita ngomong iku langka amarga paling saka laporan iki didhisiki, "Aku dropped iPhone." Masalah arang ana ing iPhone becik. Iki ora ateges sing ana ora wong sing wis kacarita Backlights Broken ing iPhone becik. Pitakonan isih tetep apa apa nalika sampeyan nemokake sing mburi wis ora bisa digunakake kanthi bener.

Langkah kapisan kanggo tokoh metu kok. Yen sabab saka masalah iku amarga kanggo sawetara wangun breakage, sampeyan bisa uga kudu wis mburi tetep kanthi manual. Iki tegese, yen sampeyan ngeweruhi masalah sasampunipun telpon iki dropped utawa mencet karo soko, masalah iku sejatine sifate masalah hardware sing bisa diatasi. Ing tangan liyane, mburi iPhone kang bisa mung mungkasi digunakake tanpa wangun samubarang "trauma hardware" kanggo iku. Nalika iki asring langka iku ora kelakon lan asring bisa ateges sing dealing with masalah software. Ing kasus iki, sampeyan bisa uga kudu sawetara saran carane ngatasi masalah. Ing kasus banget langka sing malah perlu kanggo njaluk nggantosaken telpon wonten persetujuan babar pisan Panjenengan.

Carane Priksa HDR kanggo karusakan

Kaping kabeh Indikator paling gedhe sing duwe masalah nalika mburi iPhone mung ora bisa. Iki Indikator utama sanajan kadang, mburi Panjenengan bisa bejat lan ora ngetokne iki "gejala." Supaya apa sing gejala kanggo njaga mripat kanggo kanggo netepke karusakan kanggo mburi Panjenengan? Kene sawetara gejala nonton metu kanggo;

• Kadang mburi bisa dadi kurang sing mung bisa ndeleng layar yen sampeyan terus ing cahya. Iki pratondo langit sing mburi wis rusak

• pangroso page Panjenengan bakal dipriksa setelan. Yen sampeyan nyetel setelan lan mburi isih ora padhang cukup, sampeyan duwe masalah.

• Yen ing mburi dianggo kadang lan banjur kadhangkala iku rampung metu, sampeyan duwe masalah sing perlu ono

• Yen sampeyan wis nampa saben technique carane ngatasi masalah ing buku lan layar isih peteng, sampeyan perlu bantuan.

Sampeyan mbutuhake solusi permanen kanggo masalah. Iki tegese sampeyan salah siji kudu ndandani mburi Broken ing dhewe utawa sampeyan kudu mbayar wong kanggo nindakake iku kanggo sampeyan.

Repairing Broken HDR Panjenengan

Iku ora tanggung mokal kanggo ndandani mburi Panjenengan bejat dening dhewe. Ing kasunyatan sampeyan bisa nindakake gampang banget iki langkah-langkah prasaja ing ngisor iki.

1. Langkah kapisan kanggo mesthekake yen iPhone wis dipateni sadurunge disassembling iku

2. Push panel mburi telpon ing pinggiran ndhuwur telpon kanggo nyopot

3. Sampeyan banjur perlu mbusak meneng sing secures konektor baterei kanggo Papan logika. Sawetara model iPhone duwe luwih saka siji meneng. Kadung iki mulo cilik mbusak ngawut-awut

4. Pry Konektor baterei saka sawijining soket ing Papan logika nggunakake alat opening plastik

5. Banjur alon-alon angkat baterei saka telpon

6. Ing langkah sabanjure kanggo metukake kertu SIM saka wadhahe. Iki mbutuhake dicokot sing sethitik saka pasukan

7. Pry konektor antena ngisor mati Papan logika

8. Sampeyan saiki bisa mbusak meneng nyambungake ngisor Papan logika kanggo cilik utama

9. Ing langkah sabanjure iku kanggo mbusak ngawut-awut sing nyambung antena Wi-Fi menyang Papan logika lan angkat kasebut kanthi teliti, saka Papan

10. Sampeyan kudu banjur kasebut kanthi teliti, angkat konektor kamera mburi saka Papan

11. Sampeyan uga kudu angkat kabel digitizer, LCD Kabel, Jack Headphone, Top Mikropon kabel Kamera ngarep.

12. mbusak Papan logika saka iPhone

13. Copot speaker saka telpon lan banjur loro ngawut-awut nyekeli alat vibrator ing pigura utama

14. Banjur mbusak ngawut-awut ing sisih tombol (pinggiran) saka iPhone

15. Copot ngawut-awut bebarengan ing sisih kertu SIM

16. Sawise kabeh ngawut-awut wis dibusak, angkat pinggiran ndhuwur panel Déwan ngarep

17. Copot tampilan saka layar

18. Sampeyan kudu bisa kanggo ndeleng ombone saka karusakan ing sisih plastik kang nyebabake sing duwe mburi Dim utawa nonexistent.

19. Sampeyan saiki bisa mung ngganti karo siji anyar lan maneh ngumpul-telpon

Waca, sampeyan bisa kanthi gampang tindakake langkah sing ndhuwur kanggo njaluk mburi bali ing. Nanging mung nindakake iki yen sampeyan manawa masalah hardware sing gegandhengan.

Top