Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Langkah Waras Deleted utawa file Mp3 Korupsi

Langkah-langkah kanggo Waras Deleted utawa file Mp3 Korupsi

Carane Waras file MP3 Deleted saka komputer utawa Storage Devices

Dina sing wong listened musik saka CD lan kaset kaset sing lunga. Saiki, wong kaya kanggo seneng musik saka file MP3 ing komputer utawa mp3 player. Mp3 file bisa gampang disimpen ing pamuter mp3, iPod, sel telpon lan hard drive.

Nanging, ora sengaja pambusakan utawa erroring tatanan bisa mimpin kanggo mundhut saka mp3 file. Sampeyan bakal miwiti kanggo mikir bab ngukur Recovery mp3 sing bisa digunakake kanggo ngakses file musik ilang Panjenengan. Bener, ana isih kasempatan gedhe mbalek karo bantuan saka program Recovery MP3. Wondershare Photo Recovery , utawa Wondershare Photo Recovery for Mac program Recovery kuat sing ngaktifake sampeyan nemokake file MP3 ilang utawa dibusak saka akeh piranti, kalebu drive ing komputer, MP3 pemain, piranti panyimpenan external lan macem-macem panyimpenan kertu. Karo antarmuka intuisi lan cara Recovery prasaja, sampeyan bisa nemokake mp3 file saka piranti panyimpenan utawa komputer cepet lan gampang.

Download versi nyoba program Recovery MP3 ing ngisor iki. Versi nyoba iki empowers sampeyan pratinjau file ketemu sadurunge Recovery.

Download Win Version Download Mac Version

Waras mp3 file ing 3 langkah

Ing ngisor iki, kita pirembagan bab carane nemokake file MP3 karo Wondershare Photo Recovery. Yen sampeyan pangguna Mac, mangga download versi Mac duwe cobi.

Langkah 1 Bukak program lan klik "Mulai" ing antarmuka wiwitan.

Wigati: yen sampeyan arep waras mp3 file saka piranti panyimpenan utawa mp3 player, please manawa piranti iki uga disambungake menyang komputer.

mp3 recovery

Langkah 2 Pilih drive utawa panyimpenan piranti lokal lan klik "Scan" kanggo nelusuri ilang mp3 file.

Wigati: Kita kabeh ngerti, piranti panyimpenan lan drive lokal bakal nuduhake minangka aksara drive ing komputer, supaya sampeyan mung kudu dipriksa huruf tengen drive kanggo miwiti Recovery.

recover deleted mp3 files

Langkah 3 Preview lan waras ketemu mp3 file.

Nalika rampung scan, kabeh file sing ditemokake bakal katampil ing telung kategori, kalebu "Audio", "foto" lan "Video". Waras mp3 file, sampeyan bisa klik "Audio" dipriksa apa ketemu mp3 file apa sing arep waras utawa ora. Sawise milih file, sampeyan bisa klik "Waras" kanggo nyimpen menyang komputer utawa piranti panyimpenan liyane.

recover mp3 files

Wigati:

1 Aja nyimpen file mbalekake menyang panggonan ngendi sampeyan wis ilang mau. Yen Recovery bisa gagal. Mangga pilih drive utawa panyimpenan piranti liyane kanggo nyimpen.

2 Yen sampeyan arep kanggo waras ketemu mp3 file sak suwene proses scan, sampeyan bisa nyimpen asil scan langsung utawa mengko.

3 Iku gampang banget ilang file MP3 saka piranti panyimpenan lan Players MP3. Ing kasus iki, sing luwih apik ngene gawe serep file MP3 ing komputer.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top