Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Deleted File saka Komputer

Carane Waras Deleted File saka Komputer

Bisa Waras Deleted File saka komputer?

Aku digawe salah bodho esuk iki. Nalika aku ana bab kanggo ngresiki komputer, Aku sengaja dibusak sawetara folder karo "Shift" + "Busak". Saiki kabeh file ing folder dibusak ical. Minangka padha supaya terkenal kanggo kula, bisa wong ngomong cara kanggo nemokake file dibusak saka komputer? Many thanks.

Akeh kedhaftar mikir yen file bakal ilang ing salawas-lawase yen lagi dibusak karo "Busak" + "Shift", amarga padha ora bisa njupuk saka Daur-ulang Bin. Nanging iki bener ora bener. Sanadyan file dibusak ora ono ing komputer, lagi isih ing hard drive komputer sadurunge data anyar overwrites wong. Sampeyan bisa nemokake file dibusak saka komputer karo program Recovery data komputer.

Punika apa aku arep introduce kanggo sampeyan: Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac . Program iki Windows lan Mac didhukung sing ngijini sampeyan kanggo mbalekake jumlah file dibusak saka komputer, kalebu dokumen kantor, file audio, gambar, video, email, lan sapiturute sarana iki ora mbutuhake ketrampilan tèknis khusus. Sampeyan mung nggawe sawetara klik gampang banjur file dibusak bakal njupuk.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba ing ngisor iki. Mangga pilih versi nengen kanggo sistem komputer.

Download Win Version Download Mac Version

Carane Waras Deleted File saka komputer? Mung ing 3 Langkah

Ayo kang nyoba mbalek file dibusak saka komputer Windows. Pangguna Mac bisa nindakake Recovery ing langkah-langkah kang padha karo versi Mac.

Langkah 1 Pilih cara Recovery

Miwiti Wondershare Data Recovery ing komputer, banjur sampeyan bakal weruh 3 cara Recovery kasedhiya ing jendhela. Kene kanggo nemokake file dibusak saka komputer, sampeyan sepisanan bisa milih "Lost Gambar Recovery" mode.

Wigati: Mangga nginstal iki program Recovery data ing pemisahan liyane komputer.

how to recover deleted files from computer

Langkah 2 Scan pemisahan ngendi file padha dibusak saka

Kabeh sekat ing komputer bakal katampil ing jendhela program. Sampeyan mung kudu milih huruf drive pemisahan sing file padha dibusak saka lan klik "Mulai" kanggo mindhai file dibusak.

recover deleted files from computer

Langkah 3 Maneh file dibusak saka komputer

Kabeh file sing ditemokake bakal dituduhake ing jendhela anggere rampung scan. Sampeyan bisa ndeleng jeneng file asli dipriksa apa file dibusak bisa mbalekake utawa ora. Lan sampeyan uga bakal bisa kanggo pratinjau gambar sadurunge Recovery banget.

Banjur sampeyan mung kudu pilih file sing arep mbalekake lan klik "Waras" tombol kanggo milih path ing komputer kanggo tetep mau.

retrieve deleted files from computer

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top