Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Hard Drive > Carane Waras Data saka Hard Disk njaba Ora dideteksi

Carane Waras Data saka Hard Disk njaba Ora dideteksi

Bisa Waras Data Yen Hard Disk wis Ora dideteksi?

Aku duwe Digital hard drive external Western sing ora dideteksi dening Windows maneh. Nalika aku plug ing, hard drive ora nuduhake munggah ing "My Computer" nanging ora nuduhake munggah ing Disk. Aku ngerti ana soko salah karo hard disk sandi. Nanging aku kudu data sing hard drive. Aku bisa nindakake iku?

Uga, drive isih bisa dikenali dening komputer. Nanging nalika nyoba kanggo ngakses, sawetara pesen kesalahan kaya "drive ora bisa diakses", "drive ora format" utawa "drive Raw ora initialized" bakal njedhul munggah ing layar. Alesan ngapa kesalahan mengkono bisa beda-beda, lan salah siji sing paling umum sing ana sektor ala ing hard drive utawa MBR drive wis rusak.

Dadi, carane kanggo waras data saka hard disk eksternal ora kaditèksi? Iku mesthi bisa yen hard drive bisa dikenali dening komputer, sanadyan ora bisa dideteksi utawa diakses. Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac meh pilihan sing paling apik kanggo sampeyan waras data yen hard disk ora dideteksi. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo waras meh kabeh jinis file ilang saka sekat ing hard disk gampang, kalebu gambar, file audio, video, file document, etc.

Download versi nyoba Wondershare Data Recovery waras data saka hard disk ora kaditèksi saiki!

Download Win Version Download Mac Version

3 Langkah Waras Data saka Hard Disk njaba Ora dideteksi

Saiki ayo kang nindakake Recovery karo versi Windows Wondershare Data Recovery. Pangguna Mac bisa tindakake operasi padha proses Recovery.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo waras data saka hard drive ora kaditèksi

Sawise ngetokake Wondershare Data Recovery ing komputer, sampeyan bisa ndeleng program minangka gambar ngisor iki.

Kene ayo kang milih "pemisahan Recovery" mode kanggo miwiti.

how to recover data from external hard disk not detected

Langkah 2 Cepet hard disk drive kanggo katon kanggo sekat ing

Saiki sampeyan kudu milih hard drive lan mejet ing "Next" tombol kanggo sekat nelusuri ing.

how to recover data from external hard disk not detected

Kene kabeh sekat ing hard disk drive bakal katampil, lan sing mung kudu milih pemisahan sing bab waras data saka lan klik "Mulai" kanggo mindai data ing.

recover data if hard disk is not detected

Langkah 3 Waras Data saka Hard Disk ora dideteksi

Nalika scan iku liwat, kabeh data dibalekake bakal kadhaptar ing jendhela program. Panjenengan bisa mriksa cara akeh file ilang bisa mbalekake dening ndeleng jeneng berkas.

Banjur sampeyan mung kudu tandhani file sing perlu lan klik "Waras" tombol kanggo nyimpen ing komputer.

recover data from hard disk not detected

Download Win Version Download Mac Version

Apa Yen njaba Drive Ora bisa dikenali utawa dideteksi ...?

Bisa alasan kanggo masalah iki bisa karusakan fisik, driver Windows outdated, bad sector, etc. Yen nyoba komputer liyane ora bisa ngatasi masalah iki, sing Highly disaranake ngirim drive kanggo layanan Diposaken piranti.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top