Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Arsip Recovery: Waras ZIP RAR lan Arsip File

Recovery Archive: Waras ZIP RAR lan Arsip File

Carane Waras Lost utawa Deleted Arsip File

Arsip berkas iki file karo .zip utawa extension .rar. Iku wis digunakake digunakake kanggo kedhaftar kanggo nyimpen jumlah gedhe file menyang siji single file. Sampeyan bisa ngumpulake foto, dokumen, video lan malah program menyang arsip berkas banjur ngirim utawa ngirim menyang piranti panyimpenan utawa komputer.

Nanging, Jeksa Agung bisa ngetokake mundhut arsip isih ono. A file RAR kang ngandhut sawetara potret utawa dokumen penting bisa ilang saka komputer amarga ora sengaja pambusakan utawa format. Ing kahanan sing kudu program Recovery arsip. Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac minangka alat efektif kanggo sampeyan nindakake Recovery ZIP RAR utawa Recovery karo ease. Program iki bisa kanggo njelajah njaba ing komputer utawa panyimpenan piranti sing disambungake karo komputer lan manfaat dibusak utawa format file arsip cepet. Yen sampeyan pangguna Mac, sampeyan uga bisa mulihake file arsip karo Wondershare Data Recovery for Mac.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba Wondershare Data Recovery utawa Wondershare Data Recovery for Mac ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

4 Langkah Waras Lost utawa dibusak ZIP / RAR File

(Kene kita nindakake Recovery arsip karo versi Windows Wondershare Data Recovery)

Langkah 1 Pilih Recovery Mode

Nginstal Wondershare Data Recovery ing komputer lan miwiti. Kowé bakal weruh antarmuka program minangka gambar ngisor iki nuduhake. Sampeyan bisa ndeleng instruksi 4 mode Recovery program iki nawakake ing antarmuka wiwitan.

Kanggo nemokake dibusak utawa format arsip, pilih "Lost Gambar Recovery".

archive recovery

Langkah 2 Cepet ing Panyimpenan Piranti utawa Disk Local Where Sampeyan Wis Ilang Arsip File

Sawise milih mode Recovery, program bakal dhaptar kabeh njaba ing komputer lan piranti panyimpenan sing disambungake karo komputer.

Sampeyan mung kudu milih disk utawa panyimpenan piranti sing arep waras ZIP / file RAR saka lan klik "Mulai Scan".

recover lost or deleted zip/rar files

Langkah 3 Preview Found Arsip File

Nalika scan rampung, ketemu file bakal kadhaptar ing jinis utawa kadhaptar saka path asli. Sampeyan bisa pratinjau supados minangka dipriksa iku file arsip sing arep waras.

recover archive file

Langkah 4 Waras lan Simpen Arsip File

Nalika sampeyan wis milih file arsip sing arep waras, sampeyan bisa nyimpen kanggo piranti komputer utawa panyimpenan kanthi ngeklik "Waras".

Wigati: Mangga ora nyimpen ZIP mbalekake utawa file RAR kanggo asli Panggonan, digunakake Recovery bisa gagal.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top