Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > Carane Priksa XP Boot Disk Windows

Carane Priksa XP Boot Disk Windows

Apa sing boot disk Windows XP?

A boot Windows XP disk babar blas beda saka mulihake disk utawa CD sing uga wis kalebu ing komputer. Iku ngijini sampeyan kanggo boot munggah komputer saka disk tinimbang hard drive. Lan sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo ndandani sawetara masalah sing uga njedhul sak umur komputer. Apa sing paling penting, bisa bantuan kanggo boot munggah lan ndandani komputer kang mateni urip. Menapa malih, sampeyan bisa nggawe CD boot utawa boot USB drive kanggo Windows XP utawa Pro XP.

Carane nggawe boot disk Windows XP

Kaping kabeh, golek program sing ngijini sampeyan kanggo gawe boot disk Windows XP. Yen sampeyan ora duwe pilihan, sampeyan bisa duwe rujukan sandi: Wondershare LiveBoot Boot CD / USB , sing ngijini sampeyan kanggo nggawe Windows XP boot CD utawa USB drive.

Sasampunipun mundhut lunak iki, sampeyan bakal njaluk link download lan lisensi saka Wondershare. Ngundhuh lan nginstal ing komputer apik-apa, banjur tindakake langkah ing ngisor iki kanggo nggawe CD bootable / USB drive lan ngatasi masalah boot XP Panjenengan.

Step1. Siji klik kanggo nggawe Windows XP boot disk utawa USB drive

Miwiti program ing komputer, sampeyan bakal njaluk tuntunan minangka Kaca, ngendi sampeyan bisa njaluk guide nuduhake carane nggawe bootable CD utawa USB drive lan digunakake kanggo boot munggah komputer. Pilih "Carane nggawe LiveBoot CD bootable" utawa "Carane nggawe LiveBoot bootable USB drive", miturut apa sing kudu. Plug ing CD utawa USB drive kanggo komputer lan klik tombol kobong ijo. OK. Windows XP Panjenengan boot CD utawa USB wis digawe.

xp boot disk

Step2. Boot komputer unbootable Panjenengan (opsional)

Sawise nggawe bootable CD utawa USB drive, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo boot lan ndandani komputer unbootable yen sampeyan kudu. Pasang CD utawa USB drive kanggo komputer lan miwiti maneh. Nalika sistem wiwit mbukak, penet F12 kanggo njaluk menyang Menu Boot Device. Kene, pilih "melu utawa USB CD-ROM Drive" ing menu, lan sampeyan bakal oleh jendhela minangka Kaca. Klik "Boot saka LiveBoot" kanggo ngakses komputer.

xp boot disk usb

STEP3. Ndandani komputer unbootable Panjenengan (opsional)

Butuh sampeyan sawetara menit kanggo loading menyang komputer. Sawisé njupuk ing, sampeyan bakal nemokake sing LiveBoot Wondershare mlaku kanggo sampeyan lan jendhela utami kaya ing ngisor iki. Sampeyan bisa nggunakake kabeh fungsi sing nyedhiyani kanggo sampeyan. Kanggo ndandani masalah booting komputer, "Windows Recovery" dianjurake ing kawitan. Sampeyan mung perlu kanggo tindakake langkah ngandhani sampeyan kanggo mindhah nerusake.

xp pro boot disk

Nalika masalah tetep, njupuk metu saka LiveBoot CD / USB drive, lan miwiti komputer minangka normal. Banjur sampeyan bakal nemokake sing bisa boot komputer kasil minangka normal.

Ngerti liyane babagan Liveboot Wondershare 2012

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top