Kabeh TOPICS

+

Carane Ndandani iPhone Blue Screen of Death

Apa bakal reaksi yen nalika nggunakake app iPhone tartamtu layar telpon dadi rampung biru, lan banjur reboots telpon dhewe? Iki mesthi bakal ajrih! Utamané, yen sampeyan metu saka dhuwit, lan ora bisa saged kanggo ndandani telpon langsung. Kesalahan ngangap dikenal minangka biru layar pati (BSOD). Biasane, telpon reboots sawise nampilake biru layar pati kanggo sawetara detik.

Kedhaftar IPhone 5S dilapurake kesalahan iki kanggo pisanan sak September 2013, sanalika sawise Bukak saka 5S. Ana sawetara alasan sing micu BSOD.

• Masalah karo app tartamtu

Experts suggest sing paling penggunane 5S sing dilapurake BSOD padha nggunakake intine lan Nomer, Kaca, lan Apple iWorks app. Sawetara kedhaftar uga diklaim padha nggunakake program editing document nalika padha teka tengen BSOD. Mbok menawi, Jeksa Agung bisa ngetokake micu amarga masalah ing app tartamtu. Apple durung introduce solusi kanggo kesalahan iki ing iOS 7.0.2 sawijining nganyari.

• Multi-tasking uga misale jek dadi alesan

Sadurunge Bukak saka iOS 7.0.2 nganyari, sawetara kedhaftar wis uga kacarita BSOD sing micu ing peralatan kanggo telpon nalika padha multi-tasking antarane sawetara app.

• nganyari Apple mbagekke bug?

Akèh ahli uga pangguna nuding metu ing Oktober 2013 sing BSOD iki tau weruh sadurunge Bukak saka iOS7, lan mbok menawa, update iki wis soko salah ing.

• Aplikasi sing ora kompatibel kanggo mbukak karo A7 chip

Sawetara lapuran disaranake sing Apple dibukak chip A7 karo iPhone 5S lan sawetara app, fitur ing telpon padha ora kompatibel karo 64-dicokot chip. Mengko, Apple dianyari kabeh sing app saka iTunes lan ditanggulangi iki masalah.

Sawetara kedhaftar suggest sing BSOD bali karo iOS 8 nganyari, lan padha katon iPhone 6 (Plus) nuduhake biru layar pati sadurunge rebottling.

Ana ora perlu kanggo padha sumelang ing bab BSOD minangka ana sawetara cara gampang kanggo ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake iki. Langkah kapisan kanggo nggawe manawa piranti wis diinstal kabeh nganyari paling anyar saka Apple. Minangka Jeksa Agung bisa ngetokake wis digandhengake karo app kaping pirang-pirang, iku saranake kanggo mateni iCloud sinkronisasi kanggo app kaya intine lan Nomer app, lan Artikel-artikel wonten app.If pilihan page ora bisa, pilihan kapindho pencet tombol daya lan tombol ngarep bebarengan kanggo sepuluh detik, lan nyoba reset hard. Technique iki urip maneh prasaja bisa mbantu njaluk nyisihaken saka BSOD.

Pilihan katelu lan kuwat nggawe serep isi telpon, lan ngreset telpon minangka piranti anyar. Iki bakal mbusak kabeh data lan pulihake telpon, kaya siji anyar!

Wondershare Kang Dr. Fone kanggo iOS bisa mbuktekaken dadi solusi sing paling apik

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS (iPhone Recovery data) wis ing pasar kanggo sawetara taun saiki. Iku salah siji saka solusi paling dipercaya digunakake kanggo waras data dibusak saka telpon.

• Waras data dibusak

Iku bisa bantuan ing mbalek kontak dibusak, video, foto; nelpon log, lan malah pesen teks, lan sapiturute lunak iki saka Wondershare dianggo karo kabeh model iPhone, saka iPhone 4 lan ndhuwur, kabeh model iPad, lan iPod. Dr. Fone bisa waras data saka piranti, saka iCloud, utawa saka iTunes serep uga.

• Ndandani piranti iOS

Edo lunak bubar wis dikuwati Dr. Fone ngembangaken fitur anyar disebut "Ndandani iOS kanggo Normal." Fitur iki nawakake relief kanggo iPod, pangguna iPad, lan iPhone kang bisa ndandani masalah ngadhepi piranti iOS, kalebu sing ana gandhengane kanggo sistem operasi, tanpa nyebabake mundhut data. Dr. Fone mbecike masalah kaya layar putih, layar ireng, biru layar, piranti macet ing Apple logo, mode Recovery, etc. lan mbantu nguripake iPod, iPad, lan iPhone apik minangka anyar.

recover deleted sms iphone

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS lan piranti lunak Recovery data cerdas. Menehi penggunane telung opsi kanggo waras data sing. Padha bisa salah siji waras data saka iCloud, iTunes utawa piranti iOS dhewe. Kabeh jinis data IE music, foto lan pesen teks lan sapiturute bisa gampang mbalekake nggunakake Wondershare Dr.Fone. Wondershare Dr.Fone Cumawis ing $ 69.95 kanggo nggunakake siji lisènsi pribadi.

4.998.239 wong wis diundhuh

Carane ndandani biru layar pati karo Dr. Fone ing langkah-langkah

1.Download Dr. Fone kanggo iOS ing komputer, banjur nyambung iOS piranti kanggo PC karo USB. Piranti lunak bakal ngenali piranti.

delete facebook message

2.Select iOS Ndandani kanggo fitur Normal, lan klik tombol wiwitan. Banjur, lunak bakal pituduh sampeyan kanggo ngundhuh versi paling anyar iOS kanggo piranti.

delete facebook message

3.Once download wis rampung, Dr. Fone otomatis bakal miwiti ndandani piranti. Within sepuluh menit, lunak bakal miwiti maneh piranti ing mode normal.

delete facebook message

Minangka kasebut sadurungé, Dr. Fone ndandani piranti tanpa rusak data saka telpon. Mung titik sing perlu kanggo Wigati punika Dr. Fone bakal mulihake telpon bali menyang mode dikunci yen wis dikunci piranti sadurungé. Iku bakal dadi non-kunjara telpon Broken yen iki jailbroken. Piranti uga bakal dianyari kanggo versi paling anyar iOS kang.

Top