Kabeh TOPICS

+

Carane Ndandani iPhone Udan Sing Rawuh ing Water

IPhone ambruk ing banyu lan aku kabeh rusak saiki! ... Tau krungu wong cribbing lan sambatan ing kaya iki? Mungkin sampeyan duwe nanging banjur dadi panicky sing padha clueless babagan cara kanggo menehi hasil karo. Piranti banyu-rusak perlu niat kasebut kanthi teliti, lan yen sampeyan ana pancene ngengkel ing salvaging iPhone prized, nyoba lan ndandani iku dhewe sadurunge nggawe cara kanggo toko Diposaken.

Kaya piranti elektronik liyane, iPhone pasuryan karusakan potensial nalika teka ing kontak karo Cairan wae. Nanging kanggo nganggep sing dadi udan tegese urip wis musna ing salawas-lawase lan ora bisa mbalekake salah banget. Yen sampeyan wis dropped iPhone ing bathtub utawa kali utawa segara utawa awak banyu, wektu muter peran utama. Ing kahanan kaya mengkono, nyoba lan njaluk bali telpon minangka cepet sabisa, supaya karusakan bisa nyilikake. Tetep telpon ing kondisi sing mung bakal ngrusak iku ngluwihi Diposaken. Sampeyan bisa tindakake pandhuan minangka glethakaken mudhun ing ngisor iki.

Apa apa ing pisanan karo iPhone udan?

Preduli saka durjana asil ing iPhone posing masalah kanggo sampeyan, mikir kasebut kanthi teliti, carane sampeyan kudu nyegat kahanan. Yen sampeyan duwe ora insurance, bab sing paling apik kanggo ngalih mateni telpon, pertukaran mudhun karo gombal garing lan ojo salah siji iki:

  • • Sijine iPhone ing bak utawa sekantong beras uncooked supaya iku lungguh sawetara jam.
  • • Jaga supaya telpon ing tas plastik gadhah sawetara Paket silika
  • • Sijine iku ing dryer sepindah pangrungon kanggo sawetara menit liyane

Wangsulan: Bab ingkang utama bab cara iki kanggo njupuk Kelembapan keluwihan metu saka telpon. Air-pangatusan unit minangka pilihan ditrima nanging ora bakal cepet sing gedhe-gedhe kasebut ing ndhuwur. Nanging, yen ora ana usaha gagal kanggo metokake apa positif, lan nyimpen Apple ngendi sampeyan ngirim Kepala menyang.

Carane ndandani iPhone udan?

Sawise sampeyan ngerti cara kanggo menehi hasil karo banyu kena pengaruh iPhone, bab sabanjure sing kudu gawe kuatir bab wis mbenakake rampung supaya iku dibalèkaké menyang negara iku sapisan ana.

  • • Apa jenis masalah sing paling kelakon kanggo iPhone sing tiba ing banyu?

Wangsulan: Bab ingkang paling ketok sing mengkono karo iPhone nalika wis ing kontak karo banyu cacat. A telpon dipatèni iku mokal kanggo nggunakake, kasedhiya salah siji wis ora digawe wae nyoba ing mengkono soko mbangun bab iku. Kadhangkala, sampeyan bisa ngoper ing telpon, nanging logo katon babar blas pemancar a blank putih utawa baris abang lancip sing nuduhake perlu dire sawijining kanggo Diposaken.

  • • Carane ndandani ing macem-macem kahanan?

Sanadyan sawetara iku wis kasebut, punika langkah dening pendekatan langkah:

Langkah 1: Njaluk telpon metu banyu cepet kanggo nyegah karusakan luwih

Langkah 2: Nalika banyu rusak iPhone sijine metu saka banyu, ngalih mati page supaya ora kamungkinan saka short circuit mengkene sing bakal nerjemahake iPhone guna.

Langkah 3: Copot cilik telpon utawa tutup, yen wae, kanggo nyegah Kelembapan seeping ing Njupuk metu kertu SIM lan garing ing andhuk kertas..

Langkah 4: Njupuk sawetara anduk kertas utawa kain resik kanggo mbusak banyu saka iPhone. Ngresiki bandar lan Sockets saka iPhone menehi iku salaman lanang.

Langkah 5: Tansah iPhone ing tas plastik airtight diubengi dening sawetara Paket gel silika lagi Kelembapan-absorbent. Genti-genti, minangka ditekan sadurungé, sekantong beras uncooked uga pilihan apik.

Langkah 6: Ing kasus sing tenan manteb ing ati ing bab mengkono ndandani DIY ing iPhone, pendekatan paling apik kanggo telpon udan bakal dismantle ngawut-awut ngisor lan dipriksa kanggo njero. Nalika iku tansah bener sing njupuk banyu saka njero bakal bantuan iku garing mudhun, utamané saka njupuk metu baterei lan ngilangke resik, nanging njupuk care saka njupuk iku didandani tinimbang nyebabake karusakan liyane kanggo iku.

Langkah 7: Minangka sulih, sampeyan bisa tetep sawetara kasus tahan banyu utawa isine siap.

Langkah 8: Jaga supaya telpon tetep ing Panggonan anget kanggo bab 48 jam utawa supaya garing. Sampeyan bisa katon dipikir ing lan netepke yen perlu luwih pangatusan utawa wektu iki cukup.

Langkah 9: Aja nggawe kesalahan ing daya telpon kanggo 72 jam sabanjuré. Iki penggakan penting kanggo kabeh piranti banyu rusak.

Langkah 10: Yen kabeh iku nggoleki, nyoba lan nguripake iPhone kanthi manual.

Kabeh sing kita bisa ngarep-arep kanggo iku isa bali avatar asli.

Top