Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > Carane Nyalin Windows 7 saka siji Hard Drive kanggo Liyane

Carane Nyalin Windows 7 saka siji Hard Drive kanggo Liyane

Kudu bantuan Nyalin windows 7 hard drive lawas siji anyar!

Aku duwe IDE hard drive lawas lan wis windows 7 diinstal ing aku kudu pindhah menyang hard drive SATA anyar. Aku arep kanggo mindhah windows 7 hard drive anyar, lan Aku wis krungu sing nggunakake hard drive Windows 7 alat Nyalin misale jek gampang banget. Ana salah siji kanggo menehi saran? Thanks in advance.

Ya, ana akeh kuwi pribadi njlentrehke sing bisa nyalin utawa serep kabèh disk saka siji liyané, nanging sing kudu ati-ati sing sawetara mau mung bantuan kanggo gawe serep data normal, ora sistem file, minangka file sistem ora bisa bakal mung dipindhah. Punika sandi rujukan: Wondershare WinSuite 2012 . Piranti lunak iki bisa mbantu nyalin kabèh disk utawa partiion saka siji disk liyane, kalebu Windows utuh. Sawise Windows 7 Nyalin, sampeyan isih bisa boot komputer karo hard drive anyar.

Sasampunipun mundhut piranti lunak, sampeyan bakal njaluk link download saka Wondershare. Ngundhuh lan nginstal ing komputer, banjur tindakake langkah ing ngisor iki kanggo apa sampeyan perlu.

Langkah saka Nyalin Windows 7 saka siji disk liyane

Step1. Miwiti piranti lunak Windows 7 Nyalin

Mbukak software ing komputer, lan menyang "Management Disk" menu. Sampeyan bakal njaluk antarmuka ing ngisor iki. Yen sampeyan arep kanggo nyalin kabèh disk, milih "Klone Saindering Disk", yen sampeyan mung arep kanggo nyalin Windows 7 pemisahan, milih "Tiron Salah pemisahan", lan sampeyan bakal guide kanggo langkah kapindho.

copy windows 7

Step2. Pilih disk sumber (pemisahan)

Kene njupuk kabèh disk minangka conto. Pilih disk ngendi Windows 7 diselehake minangka disk sumber. Klik "sabanjuré" terus.

windows 7 copy

STEP3. Pilih disk panggonan (pemisahan)

Sabanjure, pilih disk panggonan ngendi sampeyan lagi arep kanggo nyalin Windows 7. Miturut cara, ing papan kang disk panggonan kudu luwih sumber siji, utawa Windows 7 Nyalin bakal gagal.

copy windows 7 file

Step4. Miwiti kanggo nyalin Windows 7

Sadurunge Windows 7 Nyalin wiwit, priksa manawa sampeyan ora duwe data penting sing disimpen ing disk panggonan. Windows Nyalin bakal Panganggoan kabeh data ing. Kabèh Windows 7 proses Nyalin njupuk sing sawetara detik. Sawisé iku, sampeyan bakal njaluk "Kasil kloning" pesen. Sing ngomong, sampeyan wis rampung Windows 7 Nyalin karya kasil.

how to copy windows 7

Yen rencana mung tiron partisi, sampeyan bisa milih "Tiron A pemisahan" sadurunge langkah pisanan ndhuwur, banjur langkah kiwa minangka padha minangka langkah saka cloning kabeh disk. Iku pancene proyek ora krasa lara. Coba dening dhewe saiki!

Ngerti liyane babagan Wondershare WinSuite 2012

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top