Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Hard Drive > Carane Tiron Drive Hard karo Hard Drive Klone Software ing Windows 8/7 / Vista / XP

Carane Tiron Drive Hard karo Hard Drive Klone Software ing Windows 8/7 / Vista / XP

Apa kudu tiron hard drive?

Akèh wong kudu wis ngalami kanggo nginstal kabeh program sing padha saka siji komputer liyane, utamané siji ing ngarep lan liyane ing kantor. Iku pancene proyek lan limbah siluman wektu. Supaya kita nelpon kanggo hard drive lunak Klone ing wektu iku. Liyane, drive iki copier hard bakal dadi alat becik kanggo kita kanggo gawe serep data penting kita ing cilik saka mundhut.

Iki kok Wondershare WinSuite 2012 metu. Iku bisa bantuan kanggo tiron Vista hard drive lan hard drive Windows, nyalin disk kanggo hard drive utawa nyalin hard drive kanggo piranti external tanpa mundhut data. Nanging ndhukung kabeh jinis media panyimpenan lan kabeh versi Windows. Menapa malih, Wondershare WinSuite kompatibel karo paling anyar Windows 8.

Saiki, tindakake langkah ing ngisor iki kanggo apa sampeyan perlu.

3 langkah-langkah kanggo tiron hard drive utawa diska njaba

Iki salinan hard drive ngijini sampeyan kanggo tiron kabeh disk, utawa mung pemisahan saka disk. Yen sampeyan arep kanggo tiron kabeh disk, klik "Klone Saindering Disk", yen partisi, kenek "Tiron pemisahan A".

clone hard drive

Step1. Pilih disk sumber

Yen sampeyan arep kanggo nyalin hard drive kanggo piranti external, plug in menyang komputer ing kawitan. Banjur klik "Klone Saindering Disk", lan sampeyan bakal nemokake disk disambungake menyang komputer katampil. Pilih disk sing arep kanggo nyalin data saka lan kenek "Next".

windows 7 boot manager

Step2. Pilih disk panggonan

Banjur sing arep kanggo milih disk panggonan kene. Sadurunge dilakoni iki, nggawe manawa kapasitas disk kudu luwih hard drive sing bakal nyalin data saka, utawa Klone bakal rek amarga mati-kapasitas. Banjur pindhah menyang langkah sabanjure kanggo miwiti Klone.

windows 7 boot disk

STEP3. Miwiti cloning hard drive

Sampeyan ana ing langkah pungkasan saiki. Klik "Next" kanggo miwiti Nyalin hard drive saiki. Banjur bar proses bakal nuduhake sampeyan wektu dilakoni lan isih. Nalika Klone rampung, kenek "OK" rampung Klone disk.

hard drive clone

OK. Sampeyan wis kasil kloning hard drive. Lan sampeyan bisa nransfer data menyang komputer liya, utawa mung nyimpen kanggo serep. Tiron pemisahan karo WinSuite 2012 , sampeyan bisa njupuk langkah padha Klone hard drive: pilih pemisahan sumber> pilih pemisahan panggonan> wiwiti tiron. Japanese sing padha, ora prakara sing lagi mlaku Windows 8, Windows 7, Vista utawa XP!

Ngerti liyane babagan Wondershare WinSuite 2012

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top