Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Hard Drive > Carane Waras Lost File saka Hitachi Hard Disks

Carane Waras Lost File saka Hitachi Hard Disks

hitachi hard disk recovery

A hard drive Hitachi piranti panyimpenan non-molah malih kanggo data digital, lan digunakake dening liyane lan liyane kedhaftar komputer. Nalika, iku cukup dipercaya, mundhut data saka hard disk Hitachi ora guyon. Persil saka pangguna komputer kalebu sawetara ahli tansah nimbang sing padha wis ilang data ing salawas-lawase wiwit "mbusak" utawa "format" printah iki dikirim. Bener, lagi salah.

Nalika sampeyan mbusak utawa format data ing hard disk Hitachi, bagéan saka hard disk Hitachi ngendi data ilang sadurunge njupuk liwat wis ditandhani minangka sing kasedhiya kanggo input data anyar, lan data lawas dadi siro. Hense, data lawas wis ora musna langsung, lan ana sing isih kasempatan apik kanggo sampeyan nompo karo solusi Recovery anggere lagi ora bakal ditumpuk dening file anyar.

Dadi, elinga bab penting: Stop nggunakake disk utawa ing paling pemisahan tartamtu ngendi sampeyan ilang file, yen sampeyan isih arep njaluk maneh. Ditumpuk bakal nggawe data numpes permanen.

Carane mari dibusak, format data saka Hitachi hard disk

Ing awal banget, temokake alat Recovery data kanggo mbiyantu kerjanipun Recovery. Iku wigati kanggo milih program dipercaya lan profesional sing tenan ora apa iku mangkene, utawa data ilang bakal rusak dening nggunakake. Yen sampeyan ora duwe pilihan, kene rawuh rujukan asor sandi: Wondershare Data Recovery utawa Wondershare Data Recovery for Mac. Loro-lorone saka piranti lunak sing 100% dipercoyo lan sampeyan bisa ngranggeh meh kabeh data saka Dell hard drive kalebu foto, video, audio, dokumen, etc .

Download versi nyoba gratis program ing ngisor iki lan njupuk cobi free!

Download Win Version Download Mac Version

Tips: DONOT nginstal program kanggo pemisahan padha ngendi sampeyan ilang data kanggo Nyingkiri Nibani iku.

Sabanjure, ayo kang nyoba versi Windows lunak Recovery data Hitachi HDD iki bebarengan. Yen sampeyan pangguna Mac, sampeyan bisa nggunakake versi Mac lunak iki Recovery data waras data saka Hitachi hard disk ing cara cukup padha Kaca.

Step1. Pilih mode Recovery: Wisaya & Standar Mode

Sawise ngetokake lunak Recovery hard disk Hitachi, sampeyan bisa njaluk loro mode Recovery minangka tindakake kanggo dipilih: Wisaya (minangka standar) lan Standar Mode.

hitachi hard disk data recovery recover data from hitachi hdd

Loro-lorone saka mode Recovery loropaken lan intuisi, lan padha bisa padha saben liyane, mung nampilake beda. Sabanjure, hayo kanggo Sabanjure lan njupuk Wisaya minangka conto.

Step2. Milih jinis file sing arep waras saka Hitachi hard disk.

recover deleted files from hitachi hard disk

STEP3. Pilih lokasi file kanggo Recovery miturut gambaran.

hitachi hdd recovery

Step4. Ngaktifake scan jero lan Mulai, utawa sampeyan bisa nglumpati yen disk wis ora wis format.

recover files from hitachi hdd

Step5. Preview lan waras file ilang saka Hitachi HDD.

recover data from hitachi hard disk

Ing asil scan, kabeh file dibalekake ditampilake lan dikategorikaké uga. Sampeyan bisa pratinjau lan dipriksa kanggo waras kabeh karo siji klik. File bisa dipratinjau saiki: JPG, JP2, JPEG, TIFF / TIF, PNG, BMP, GIF, DOC / DOCX, Xls / XLSX, PPT / PPTX, PDF, HTML / HTM, ZIP RAR lan.

CATETAN: Nalika mbalek file, ora nyimpen ing pemisahan padha ngendi sampeyan ilang mau sadurunge. Pilih pemisahan liyane utawa disk kanggo nyimpen. Yen sampeyan arep kanggo nemokake file mengko sawise scan, elinga kanggo nyimpen asil scan lan sampeyan bisa langsung waras dening ngimpor iku, tinimbang rescan.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top