Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Utility > Gmail Sandi Finder: Get Back Sandi Gmail

Gmail Sandi Finder: Get Back Sandi Gmail

Kelalen sandi Gmail lan sampeyan lagi dikunci metu? Iku ora ketompo. Artikel iki bakal nuduhake sampeyan minangka cara sing gampang kanggo golek maneh. Apa sing perlu punika Gmail Sandi Finder.

Golek sandi Gmail karo Gmail Sandi Finder

Milih alat sandi ngentot dipercaya Gmail penting banget. Ora siji bisa ngrusak rekaman sandi Gmail ing komputer lan wis ilang permanen. Yen sampeyan ora duwe pilihan, sampeyan bisa duwe rujukan kene: Wondershare  WinSuite 2012 , dipercoyo Gmail sandi ngentot sing bisa nemokake sandi kanggo Gmail ing 3 langkah, ora prakara sampeyan nggunakake Windows 7, XP utawa Windows versi kulawarga .

Step1. Miwiti Gmail sandi Finder

Nginstal lan miwiti sandi ngentot Gmail ing komputer. Pilih "Sandi & Key Finder" saka menu ndhuwur, lan sampeyan bakal oleh jendhela minangka Kaca. Banjur klik "Sandi Finder" terus.

gmail password finder

Step2. Pilih sandi Gmail / Google Talk nelusuri sandhi

Sawise ngetik Sandi Finder, sampeyan bakal njaluk jendhela minangka Kaca. Iku ngijini sampeyan kanggo waras sandhi kanggo macem-macem akun kaya Windows Live ID, Outlook, Gmail, Hotmail, etc. Pilih "Gmail / Google Talk Sandi" lan klik "Next" kanggo pindhah menyang langkah sabanjure.

find gmail password

STEP3. Golek sandi Gmail

Sampeyan lagi ing langkah pungkasan saiki. Sandhi kanggo Gmail / Google Talk sing ditemokaké lan ditampilake. Sampeyan bisa nulis mau mudhun ing kertas utawa ngekspor menyang komputer kanthi ngeklik "Ekspor" tombol ing sisih tengen. Saiki, sampeyan bisa ngakses Gmail lan maca email penting maneh.

find password for gmail

Wigati: Iku ilegal kanggo waras Gmail sandhi liyane yen sampeyan ora duwé hak aksès saka wong iki. Alat iki dirancang ONLY kanggo digunakake dening pemilik waras Gmail dhewe akun nalika padha kelalen utawa ilang sandi Gmail sing.

Ngerti liyane babagan Wondershare WinSuite 2012

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top