Kabeh TOPICS

+

Solutions lengkap "Golek iPhone" Masalah

'Golek iPhone' ora bisa digunakake

Sabab sing paling umum saka masalah iki persiyapan ora samesthine Golek iPhone ing piranti. Menapa malih, sawetara setelan iki bisa uga nglarang app saka fetching data penting Empu asil ing kasekengan sawijining pakaryan.

Solusi:
  1. Menyang Setelan Umum Lokasi Layanan lan priksa manawa lagi aktif.
  2. Menyang Setelan Mail, Kontak, Tanggalan Panjenengan akun Mobile Me lan nyetel "Golek iPhone" kanggo ON.
  3. Menyang Setelan Mail, Kontak, Tanggalan Gelanggang Data New lan ngaktifake push utawa nyetel njupuk kanggo saben 15 utawa 30 menit utawa minangka per kepinginan. Setelan njupuk kanggo manual Nanging, bakal kasil Golek kasekengan iPhone kang bisa.

'Golek Kula iPhone' wis greyed metu

Iki minangka asil langsung saka setelan privasi ing piranti. Menyang Settings Umum restrictions Privasi, pilih Lokasi Layanan lan yen sampeyan ndeleng "Aja Ngidini owah-owahan" opsi ticked ing layar sing katon sabanjuré, sing apa wis nyebabake Golek pilihan iPhone Kula katon greyed metu .

Solusi:
  1. Pindhah menyang setelan> umum> Watesan> Privasi, pilih Lokasi Layanan lan untick "Aja Ngidini owah-owahan" saka layar sing katon sabanjuré. Sampeyan bakal perlu kanggo nyedhiyani Watesan Panjenengan sandhi uga.
  2. Ing iOS versi 7 lan ndhuwur Nanging, setelan privasi duwe sethitik apa karo graying metu saka Golek pilihan iPhone. Kanggo ndandani iku, mung tunyuk, sampeyan bakal dijaluk kanggo id lan sandhi iCloud sawise nyediakake sing gampang bisa njaluk nyisihaken saka masalah.

'Golek iPhone' ora akurat

Asil pas saka Golek iPhone bisa disebabake salah siji amarga kasunyatan sing piranti kang dilacak lagi ora disambungake menyang internet. Ing kasus iki, Golek iPhone bakal nampilake lokasi direkam pungkasan asil ing pase. Panyebab-panyebab sanèsipun nyakup sinyal banget utawa ora GPS Amerga minggu sambungan jaringan utawa mung, ora nolèh ing layanan lokasi.

 'Golek iPhone' wis ngandika offline

Masalah iki bisa dadi asil setelan Tanggal lan wektu salah ing piranti sing nyoba kanggo nemokake. Uga, yen piranti ngangap wis dipateni utawa ora sinambung menyang sambungan internet, bab iku bakal ngakibataké masalah padha. Sambungan internet banget uga bisa dadi alesan kanggo Golek iPhone Kula pitados bilih piranti offline.

Solusi:
  1. Menyang Setelan> Umum> Tanggal & Wektu kanggo mbenerake tanggal yen iku salah.
  2. Coba ngoper saka Wi-Fi menyang data seluler ing piranti sing lagi nyoba kanggo nemokake yen karo sampeyan.
  3. Nguripake lokasi ing.

'Golek iPhone' kasedhiya amarga kesalahan server

Kasalahan server bisa disebabake amarga sawetara saka sudhut kasalahan. Kadhangkala, unavailability server disebabake amarga lunak salah prasaja. Kadang iku amarga banget sambungan Wi-Fi. Kasus kalebu incompatibility app karo browser sing nggunakake.

Solusi:
  1. Menyang Setelan> Umum> Tanggal & Wektu kanggo mbenerake tanggal yen iku salah.
  2. Coba ngoper saka Wi-Fi menyang data seluler ing piranti sing lagi nyoba kanggo nemokake yen karo sampeyan.
  3. Coba ngoper browser.

'Golek iPhone' ora panggonan

Panyambungan banget utawa ora jaringan bisa kasil Rendering Golek iPhone Kula njaluk data GPS saka telpon. Iku salah siji saka alasan utama kok ora bisa nemokake piranti. Uga, Golek iPhone mbutuhake app diinstal lan diatur ing piranti sing nyoba kanggo nemokake. Menapa malih, ing piranti sing nyoba kanggo nemokake kudu disambungake menyang jaringan IE iku kudu online. Kasekengan kanggo nemokake bisa uga disebabake yen piranti ora duwe tanggal lan wektu sing bener utawa yen dipateni. 

Solusi:
  1. Menyang Setelan> Umum> Tanggal & Wektu kanggo mbenerake tanggal yen iku salah.
  2. Coba ngoper saka Wi-Fi menyang data seluler ing piranti sing lagi nyoba kanggo nemokake yen karo sampeyan.
  3. Nguripake lokasi ing.

Tips kanggo nggunakake Golek iPhone ing iPhone 6s Plus / iPhone 6s

  1. Kanggo nguripake Golek iPhone ing 6s iPhone / iPhone 6s Plus, pindhah menyang Setelan Privasi Lokasi Layanan lan nguripake layanan lokasi ing. Menyang sistem Layanan lan tutul Golek pilihan iPhone kanggo nguripake.
  2. Menyang Settings iCloud Golek iPhone lan nyetel "Kirimi lokasi pungkasan" kanggo ing. Iki bakal nggawe manawa malah yen ilang piranti lan nganggo metu baterei sampeyan isih bisa njaluk idea bab kabebasan déning mriksa lokasi pungkasan.
  3. Kanggo nemokake piranti ing ngarep utawa kantor menyang iCloud.com lan log nggunakake iCloud id bener lan sandhi. Banjur pindhah menyang nemokake sandi iPhone Kabeh piranti banjur pilih Play swara. 
  4. Kajaba iku, ana mode Lost sing ngijini sampeyan kanggo ngetik nomer telpon sing dituduhake ing layar piranti ilang. Nomer sing bisa mlebu dening wong sing ketemu sing iPhone kanggo nggawe sampeyan weruh saka sawijining lokasi.
  5. Ana sing mode Busak hak sawise Play Swara lan Lost Mode kang dienggo ing acara nalika sampeyan mikir sing iPhone bakal ora ana maneh ketemu. Sampeyan bisa mbusak kabeh data adoh ing paling nggawe manawa privasi panjenengan tetep utuh.

 

Top