Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Nindakake FUJI Photo Recovery (FUJI FinePix HS10 / HS11)

Carane Nindakake FUJI Photo Recovery (FUJI FinePix HS10 / HS11)

Situasi umum nimbulaké dampak karugèn gambar saka kamera FUJI

1. sengaja dibusak foto saka kamera FUJI tanpa serep wae.

2. Mistakenly format kertu memori kamera FUJI lan ilang kabeh foto.

3. Judul karo virus, kang matèni kabeh saka gambar sing disimpen ing kertu memori.

4. transfer foto gagal lan foto asli wis disuntak.

Carane nindakake FUJI foto Recovery (FinePix HS10 / HS11)

Yen kelakon nandhang sangsara marga saka siji saka masalah ndhuwur, ngene luwih waras foto saka kamera digital FUJI sanalika bisa, lan mungkasi nganggo kamera kanggo njaluk rasio paling gedhe sukses kanggo waras gambar ilang. Trick Performing Recovery FUJI foto kanggo nggoleki program Recovery ing tengah-tengah persil pribadi karo kuwalitas beda ing pasar.

Wondershare Photo Recovery iki FUJI lunak kuwi Recovery foto sampeyan bisa uga kudu looking for. Kejabi mbalek gambar ilang saka kamera digital Fuji, iku uga bisa waras foto ilang saka merek kamera liyane kayata Panasonic, LG lan waras pictures dibusak saka Canon EOS. Antar muka gampang kanggo nggunakake lan pangguna-loropaken supaya apa Recovery gambar ilang tanpa kangelan. Yen sampeyan pangguna Mac, nguripake kanggo Wondershare Photo Recovery for Mac .

Ngundhuh lan nyoba versi nyoba gratis FUJI foto kamera alat recovey saiki.

Download win version Download mac version

Sabanjure, ayo kang nggunakake versi Windows kanggo perfrom kamera FUJI Recovery foto bebarengan.

Step1. Sambungake kamera FUJI komputer

Sadurunge dilakoni tindakan liya, nyambung kamera FUJI menyang komputer lan priksa manawa iku bisa dideteksi minangka huruf drive ing komputer. Miwiti program lan klik "Mulai" kanggo nerusake.

fuji camera photo recovery

Step2. Pilih kamera FUJI kanggo mindhai

Kamera FUJI Panjenengan uga bisa dideteksi dening program minangka huruf drive kene. Pilih lan klik "Scan" terus.

fuji camera recovery

STEP3. Preview lan waras FUJI foto kamera

Sawise wektu cendhak, foto ilang ing kamera FUJI Panjenengan bakal ketemu, lan sampeyan bisa pratinjau wong siji dipriksa kualitas. Pilih sing arep waras lan klik "Waras" kanggo njaluk wong kabeh bali karo siji klik.

fuji camera picture recovery

Wigati: Aja nyimpen data mbalekake kamera maneh. Golek panggonan liya iku kayata ing komputer utawa disk eksternal liyane, kanggo wawasan safety.

Video tutorial saka Fuji foto Recovery

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top