Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Free iPhone Serep extractor: Extract iPhone Serep kanggo Free

Free iPhone Serep extractor: Extract iPhone Serep kanggo Free

IPhone free serep extractor

iBackup Viewer alat free sing ngijini sampeyan kanggo extract file serep iPhone lan selektif nyimpen ing komputer. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo extract kontak, nelpon Sajarah, pesen, cathetan, memos swara, foto, tetenger lan aplikasi. Mung bisa digunakake kanggo umum serep iTunes. Yen sampeyan arep kanggo nggunakake aplikasi iku kanggo ndhelik file serep, sampeyan kudu nganyarke kanggo versi Pro, kang wis diregani ing $49.95.

free iphone backup extractor

Luwih iPhone free serep extractor alternatif

Yen sampeyan arep kanggo extract data luwih saka serep, sampeyan bisa ngoper menyang Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (Mac iPhone Data Recovery) . Supaya sampeyan extract file nganti 11 jinis. Apa liyane, sampeyan uga bisa nggunakake langsung cepet iPhone, iPad lan iPod waras data dibusak saka iku

  Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS IPhone free Serep extractor
Didhukung Piranti iTunes serep
iPhone 5S / C / 5 / 4S / 4 / 3GS
kabeh iPads
iPod 5/4
iTunes serep
Exrtact Serep

kontak, pesen, nelpon Sajarah, tanggalan, cathetan, pangeling, tetenger, kamera roll, stream photo, lampiran pesen, memos swara.
Iku bisa nemokake loro ana lan dibusak data ing serep.

kontak, nelpon Sajarah, pesen, cathetan, memos swara, foto, tetenger, aplikasi
Sampeyan mung bisa nemokake data sing wis ana ing serep.

Waras saka iDevice kontak, pesen, Sajarah, tanggalan, cathetan, pangeling, tetenger, kamera roll, Photo perpustakaan, stream photo, lampiran pesen, memos swara nelpon

Panjenengan ora ndhukung

Price $ 69.95 (Full version)

$49.95 (Versi Pro)

Download Versi Windows , versi Mac iBackup Viewer

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS (Mac) ngijini sampeyan waras lan extract liyane, kaya surat swara, Sajarah pesen Tampilan lan lampiran pesen Tampilan. Versi nyoba gratis. Sampeyan bisa ngundhuh ing ngisor iki kanggo duwe pisanan nyoba.

Download Win Version Download Mac Version

Carane nggunakake free iPhone serep extractor

Part 1: Extract serep iPhone 2 langkah

Langkah 1. Pilih file serep lan extract

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS menehi sampeyan karo rong jinis mode Recovery: Waras saka iOS Piranti lan Waras saka iTunes Serep Gambar. Ing bagean, ayo kang nyoba sing keloro. Sampeyan bisa langsung milih Waras saka iTunes Serep Gambar , sawise ngetokake program. Banjur sampeyan bakal weruh file serep iTunes ing komputer ditampilake kanthi otomatis ing jendhela ing ngisor iki. Pilih salah siji sing arep kanggo extract lan klik Mulai Scan kanggo njaluk iku dijupuk.

iphone backup extractor free

Langkah 2. Preview lan waras data saka serep

Program bisa extract file serep kabèh ing sawetara detik. Sawise iku, sampeyan bisa pratinjau kabeh isi ing serep. Mriksa wong lan obah item sing arep kanggo nyimpen. Banjur klik ing Waras tombol kanggo nyimpen ing komputer. Kejabi data ana ing file serep, Wondershare Dr.Fone kanggo iOS uga bisa golek data dibusak saka serep, kang free extractor serep iPhone ora bisa nindakake.

free iphone backup extractor for windows

Download versi nyoba ing ngisor iki kanggo duwe nyoba saiki!

Download Win Version Download Mac Version


Part 2: Langsung waras data dibusak saka iPhone, iPad utawa iPod

Langkah 1. Njaluk iDevice disambungake lan mentas

Kene, ayo kang njupuk iPhone minangka nyoba. Kaping kabeh, nyambung menyang komputer. Yen sampeyan nggunakake iPhone 5S / 5C / 5 / 4S, sampeyan bakal weruh jendhela minangka nderek. Cukup klik ing Mulai Scan kanggo miwiti mindhai iku.

free iphone backup extractor mac

Kanggo nggunakake iPhone 4 / 3GS, jendhela sing bakal weruh bakal kaya iki, lan sampeyan kudu milu gambaran ing jendhela kanggo mlebu mode mindhai piranti. Sawisé iku, program bakal kanthi otomatis mindai iPhone. Iku cantik prasaja. Mung ngontrol wektu nalika nindakake langkah.

iphone backup extractor windows free

Langkah 2. Preview lan waras data ing iPhone

Program bakal njupuk sing sethitik liyane wektu kanggo mindhai iPhone. Sawise mandheg, sampeyan bakal weruh asil scan, ngendi kabeh data dibalekake ditampilake ing kategori kaya kamera roll, stream photo, kontak, pesen lan sanesipun. Preview lan obah item sing arep, lan banjur nyimpen siji sing arep menyang komputer kanthi ngeklik ing Waras tombol.

free iphone backup extractor windows

Download versi nyoba ing ngisor iki kanggo duwe nyoba saiki!

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top