Kabeh TOPICS

+

Top 10 Free Hard Programs Drive Recovery

Pasar Recovery data nyedhaki competitive lan ana persil saka produk metu ana, Nanging biasane mbayar lunak komersial. Saperangan bisa duwe edition free utawa nyoba nanging kerep sampeyan mung diwenehi kanggo ndeleng file sing bisa mbalekake utawa sing saged waras jumlahe cilik data contone 64KB. Ana isih sawetara produk tanpo wates lan free metu ana sing bisa Aid sampeyan njupuk arsip bali lan kene 10 lunak paling hard drive free Recovery:

piranti lunak URL Sistem operasi / th>
Restorasi http://www3.telus.net/mikebike/RESTORATION.html Windows 95/98 / Me / NT / 2000 / XP
CCRA Data Recovery Tools http://www.adrc.com/software/data_recovery_tools/ Windows 95/2000 / XP
CD Recovery Kothak piranti http://www.oemailrecovery.com/cd_recovery.html Windows 98 / Me / NT 4.0 / 2000 / XP / XP SP2 / 2003 / Vista / 7/8
Recuva https://www.piriform.com/recuva Windows 8 / 8.1 / Vista / 7 / XP, lan versi Server
Puran Gambar Recovery http://www.puransoftware.com/File-Recovery.html Windows XP / 2003 / Vista / Server 2008/7/8.
Wise Data Recovery http://www.wisecleaner.com/wisedatarecoveryfree.html Windows XP, Vista, win7 / 8 (loro 32-dicokot lan 64-dicokot)
Glary undelete http://www.glarysoft.com/glary-undelete/ Windows 98, ME, NT 2000, XP, 2003 lan Vista
Pandora Recovery http://www.pandorarecovery.com/download/ Windows Vista, Windows XP, Windows 2003 lan Windows 2000
SoftPerfect Gambar Recovery http://www.softperfect.com/products/filerecovery/ Windows XP, Windows 8
FreeUndelete http://www.officerecovery.com/ Windows XP / Vista / 7

1.Restoration

Restorasi iki freeware Recovery file Versatile dikembangaké déning Brian Kato. Sarana Recovery iki ing kasunyatan prasaja lan pangguna-loropaken, lan alat iki saged mulihake file dibusak kang padha sadurunge located in Daur-ulang bin utawa malah yen padha langsung dibusak dening Windows Explorer.You ora isih perlu kanggo instal piranti lunak, supaya bakal ninggalake uwuh lan Occupy wae papan ing sistem.

Pros
Iku gampang kanggo nggunakake.
Antarmuka pangguna-loropaken.
Kanggo nggunakake piranti lunak iki, sampeyan ora perlu kanggo nginstal.

Cons
Iku bakal gagal kanggo waras kabeh file dibusak.
file Ing mbalekake bisa Disordered.

free hard drive recovery programs

2.ADRC Data Recovery Tools

DRC alat DIY free hard drive data Recovery sing wong ora kawruh komputer bakal bisa nggunakake. Piranti lunak iki adopts a GUI banget suta lan nawakake sawijining panganggo kemampuan kanggo undelete file dibusak sing bisa wis ngilangi saka tong sampah Daur-ulang. Salajengipun, ADRC ngemot fitur kanggo ngidini pangguna kanggo nyalin arsip saka disk karo bad sector, tiron disk lan nindakake serep disk image plus utawa Recovery disk image.

Pros
Kanthi ukuran berkas mawa mung 44.4KB, iku ora mbutuhake akeh papan.
Iku prasaja kanggo nggunakake.

Cons
lunak iki mung ndhukung Windows 95, 2000 lan XP. Windows 7 lan 8 kedhaftar ora bakal bisa kanggo nggunakake piranti lunak.

free hard drive recovery

3.CD Recovery Kothak piranti

CD Recovery Kothak piranti ngijini sampeyan kanggo waras data saka bang CD, HD-DVD, DVD, lan Blu-Ray disk. Iku ora lunak Recovery drive bener hard minangka paling apik kanggo bisa disebut Recovery CD. Aplikasi iki mindai disk lan nyimpen minangka akeh informasi bisa. Ing ngembangaken iki, iku fitur antarmuka pengguna arang banget prasaja lan instinctive kang ora perlu wae kesadaran technical. Salajengipun, program ngijini kedhaftar kanggo milih jinis apa file lan saka ngendi wae waras, lan ing ngendi wae kanggo nyimpen data.

Pros
Nanging ndhukung kabeh sistem Windows.
Punika utamané dirancang kanggo piranti rusak kanggo nindakake Recovery data.

Cons
Iku ora cepet banget, njupuk 6 jam kanggo mindhai DVD siji.
Iku ora ndhukung kanggo waras data saka hard drive.

free hard drive recovery software

4.Recuva

Recuva bisa nemokake file saka drive USB, hard drive, kertu memori, lan malah MP3 pemain, BD / DVD / CD cd, ngetang iPod. File mbalekake klebu email, music, dokumen, foto, lan video. 64 edition ora kasedhiya kanggo Windows kedhaftar 64 dicokot. Malah sampeyan duwe 3TB hard drive, sampeyan uga bisa nggunakake piranti lunak iki kanggo mindhai. Kabèh proses ora bakal nggawa sampeyan dangu. Pangguna bisa milih wiwitan cepet utawa scan jero kanggo waras data.

Pros
Kang digunakake dening akeh wong wis lan tumindak becik.
Pangguna bisa nggunakake jero Scan kanggo mindhai piranti kabèh.

Cons
Sawetara file bisa ora ketemu.
Iku mung gratis kanggo individu kedhaftar.

hard drive recovery freeware

5.Puran Gambar Recovery

Puran Gambar Recovery paling tingkat siji antarane kabeh iki hard freeware Recovery drive. Iku ora mung waras file saka hard drive, nanging saka njaba format, sekat ilang, telpon seluler, DVD, kertu memori, CD lan USB drive. Ana telung mode scan. A Scan cepet bakal rampung proses mindhai ing sawetara detik. A jero Scan iki byte dening byte mindhai lan bakal file liyane kanthi rinci. A Scan Full digunakake kanggo mindhai file sing wis knthi angel mbalekake contone saka njaba format.

Pros
Kerjane karo sistem operasi Windows.
versi Portable kasedhiya kanggo loro 32-dicokot plus 64-dicokot versi Windows.
asil Mindhai ana ing gaya wit Ringkesan kanggo search luwih gampang.

Cons
Iku free kanggo panggunaan ngarep mung.

best free hard drive recovery software

6.Wise Data Recovery

Data Recovery Wise lunak Recovery data drive liyane free hard kanggo nemokake file saka piranti mung dipindhah. Lan sawise maca cepet, iku mbisakake kedhaftar kanggo nelusuri file kanggo mbalekake. Fitur paling lunak iki sing bisa ndeleng kamungkinan saka Recovery dening kategori apik, miskin, banget miskin, ilang. Jinis file sing bisa mbalekake dening Wise Data Recovery ngemot gambar, document, video, file ingkang dipun teken, audio, lan email.

Pros
Iku gampang lan prasaja kanggo nggunakake.
fitur Panelusuran bakal mbisakake kedhaftar kanggo golek ilang file

Cons
Ana pilihan pratayang.
Ora kabeh piranti sing didhukung.

free hard drive recovery programs

Undelete 7.Glary

Glary undelete mung waras sistem file kalebu NTFS, FAT lan EFS. Kaya sawetara piranti lunak liya, iku bisa waras data saka piranti saged dipindhah. Pangguna bisa nyaring file karo jinis-jinis file, jeneng lan ukuran. Piranti lunak iki utamané dianggo kanggo teken file lan ndhelik. Ilang file saka kewan omo, tubrukan lan kerusakan bakal njaluk bali karo program iki.

Pros
Iku gampang lan resik kanggo nggunakake.
Filter fitur mbisakake pangguna gampang golek file ilang.

Cons
Ora edition hotspot dhuwur.
Iku ora ndhukung Windows 7 lan 8.

free hard drive recovery

8.Pandora Recovery

Pandora Recovery mindai drive lan nggawe direktori dibusak utawa ana file. Bubar mindhai, sampeyan bisa pilih file kanggo mbalekake lan lokasi file mbalekake. Sampeyan bisa malah nelusuri file-deleted dening lengkap utawa sebagean jeneng, tanggal digawé, ukuran, utawa tanggal akses pungkasan. Ana telung Techniques mindhai: Browse, Search, lan jero.

Pros
Wis pilihan pratayang kanggo pangguna dipriksa rincian.
Fitur search wis sebagean pilihan jeneng panelusuran.

Cons
Sampeyan bisa mung diinstal ing PC.
Pangguna bakal dijaluk nginstal toolbar browser sawise instalasi program.

free hard drive recovery software

9.SoftPerfect Gambar Recovery

Softtech Gambar Recovery ndadekke bali file dibusak saka hard drive, kertu SD, kertu CF, piranti USB, lan piranti panyimpenan liyane. Pangguna bisa nggunakake piranti lunak iki langsung tanpa instalasi. Preduli saka teken file utawa ndhelik, lunak iki wis digunakake uga. Kaya kabeh piranti lunak liyane, pangguna mung perlu kanggo ngelingi jeneng sebagean saka kaca lan nelusuri iku kanggo nemokake iku.

Pros
Iku nyimpen wektu instalasi.
Iku prasaja kanggo nggunakake.

Cons
recuperation ora 100% gumantung.

hard drive recovery freeware

10.FreeUndelete

FreeUndelete mung digunakake kanggo file dibusak saka hard drive lan sawetara kits panyimpenan. Sawise pangguna di resiki kabeh file ing Daur-ulang bin, piranti lunak iki bakal pilihan sing paling apik. File mbalekake bakal kanthi otomatis disimpen ing folder anyar ing cilik saka mundhut dening panutup. Sawetara sistem file mung bakal mbalekake ing sistem operasi Windows sing luwih dhuwur.

Pros
Iku menehi dhukungan kanggo loro instalasi lan uninstallation.
antarmuka punika resik lan prasaja.

Cons:
Iku ora duwe mode pratayang.

best free hard drive recovery software
Top