Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Format Recovery: Waras File sawise format Cepet lan Safely

Format Recovery: Waras File sawise format Cepet lan Safely

Apa format?

Ing cendhak, format kanggo initialize lan nyiapake medium panyimpenan kayata hard drive utawa flash drive kanggo bisa dikenali, maca utawa ditulis dening komputer. Yen sampeyan ngowahi format pemisahan / disk, sistem erases kabeh informasi bookkeeping, mindai kanggo mesthekake yen kabeh sektor sing normal lan dipercaya (bad sector bakal ditandhani), lan nggawe meja alamat internal kanggo mengko nggunakake kanggo nyimpen data. Kabeh hard disk kudu format sadurunge nggunakake.

Nanging, ana uga sawetara kahanan sing perlu kanggo nindakake format kanggo nggawe disk kasedhiya kanggo nggunakake:
• 'Media / Drive ora format badhe kados Format saiki?'
• Sistem operasi ora ketemu
• Bener utawa rusak utawa rusak FAT lan meja sekat NTFS
• Boten saged neuké file utawa program
• printah nvalid
• Primary / Secondary Gagal HDD
• sistem disk Non

Carane kanggo nemokake file sawise format

Mung apa metioned ndhuwur, format mung wipes tabel alamat, ora data sing disimpen ing disk. Tabel alamat anyar ngandhani sistem papan bisa dienggo maneh kanggo data anyar. Mung nalika ditumpuk, data tenan ilang. Mulane, data ilang sawise format bisa mbalekake. Apa sing perlu punika Recovery format .

Njaluk software format Recovery  - Wondershare  Data Recovery  kene:

Download win version

Yen sampeyan pangguna Mac, monggo menyang Mac format Recovery .

Tips: Eling ora kanggo nyimpen utawa nginstal Wondershare Data Recovery kanggo pemisahan kang sing ilang data.

Download Free Wondershare ing Data Recovery ndhuwur lan njaluk mbukak ing komputer. Mung saperangan klik, sampeyan bisa nemokake file ilang amarga format.

format recovery

Step1. Milih jinis file kanggo Recovery

Yen ana macem-macem file disimpen ing disk format utawa pemisahan, sampeyan bisa milih jinis-jinis file sing arep waras. Banjur program mung mindai sing arep lan nyimpen persil saka wektu.

recovery format

Step2. Nemtokake lokasi pas ilang

Sawise milih jinis file, sampeyan bisa nemtokake file lokasi ing ngendi sampeyan ilang mau kanggo cepet Recovery.

format recovery software

STEP3. Miwiti kanggo mindhai

Kene ngaktifake jero Scan, amarga iku mbantu sampeyan nemokake file format. Mriksa lan menyang "Mulai".

recovery after format

Step4. Nindakake Recovery format

Nalika pindai jangkep, file wis kadhaptar ing jinis. Sampeyan bisa pratinjau lan dipriksa waras mau selektif.

recover files after format

Wigati: Iki Data Recovery ngijini sampeyan kanggo nemokake file format saka media panyimpenan beda kayata sel telpon, pamuter musik, kertu memori, hardisk, kamera digital, camcorder, iPod, lan sapiturute, lan ndhukung Recovery video, foto, musik, dokumen , email lan liyane, nanging iku mung kasedhiya kanggo foto pratayang, dokumen Kantor, PDF, kode pos, ARA lan HTML / HTM sadurunge sampeyan waras.

Video tutorial Recovery file format



Download win version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top