Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Utility > Kelalen MSN Sandi! Carane njaluk iku Mbalik

Kelalen Pangguna MSN! Carane njaluk iku Mbalik

Kelalen sandi MSN!

"Aku mlebu-menyang sandi MSN Messenger saben dina. Ing log utusan ing kanthi otomatis amarga sandi wis disimpen ing komputer. Aku arep mlebet menyang MSN Messenger ing mesin liyane nanging aku ora ngelingi sandi maneh. Aku bisa ndeleng ? "

Sampeyan ora bisa ndeleng sandi langsung ing nomer, nanging karo MSN lali alat pèngetan tembung sandhi, sampeyan bisa njaluk iku cetha ing nomer. Sandhi wis bener eling dening komputer amarga mlebu otomatis. Sanajan sampeyan ora bisa njaluk kanthi manual saka komputer, sampeyan bisa nemokake iku karo MSN lali alat pèngetan tembung sandhi. 

Golek MSN lali sandi ing 3 langkah

Njaluk alat pèngetan tembung sandhi MSN lali kene: Wondershare  WinSuite 2012 , program dipercaya sing bisa mbantu nggoleki bali sandi MSN Panjenengan lali, ora skill tech dibutuhake.

Step1. Nginstal lan mbukak MSN lali pèngetan tembung sandhi

Nalika njupuk program, nginstal lan mbukak ing komputer, banjur pindhah menyang "Sandi & Key Finder" ing ndhuwur. Klik "Sandi Finder" kanggo miwiti nemokake sandi MSN lali Panjenengan.

forgot msn password

Step2. Pilih Windows Live ID Sandi

Pilih "Windows Live ID Sandi", ngemot sandhi kanggo MSN utusan, MSN mail, Hotmail, etc. Klik "Next" lan pindhah menyang langkah sabanjure.

forgot my msn password

STEP3. Golek sandi MSN lali saiki

OK saiki, sandi MSN lali wis ketemu lan ditampilake minangka Kaca. Sampeyan bisa nulis iku mudhun kanggo elinga, utawa ngekspor menyang komputer kanggo pengawetan.

msn password forgot

Wigati: Iku ilegal kanggo waras wong 'sandhi MSN tanpa ijin. Alat iki dirancang kanggo waras akun mung pengguna nalika perlu.

Ngerti liyane babagan Wondershare WinSuite 2012

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top