Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Flash Memory Data Recovery: Waras Dibusak utawa Lost File saka Flash Memory

Lampu kilat memori Data Recovery: Waras Deleted utawa Lost File saka Flash Memory

Piranti flash memory duwe kaluwihan utama kaya luwih cepet kacepetan akses data lan kapasitas data luwih. Nanging, piranti flash m-Emory kaya drive USB, kompak lampu kilat lan kertu SD ora ngilangi saka mundhut data. Data memori flash uga bisa ilang amarga ora sengaja pambusakan, infèksi virus utawa malah mis-jawab saka piranti flash memory.

Waras data saka flash memory, sampeyan kudu bantuan saka program Recovery data. Kene aku humbly nyaranake Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac kanggo sampeyan. Program iki Recovery data unik saged mbalek data saka meh kabeh piranti flash drive, kayata CF kertu, kertu MMC, kertu SD, Memory Stick lan kertu XD. Karo, sampeyan bisa gampang nompo data memori flash kaya foto, video, dokumen kantor, audios lan akeh jinis-jinis file liyane.

Download versi nyoba Wondershare Data Recovery saka ngisor banjur sampeyan bisa miwiti Flash Recovery file memori karo.

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake Flash Memory Data Recovery ing 3 Langkah

Kene ayo kang proses Recovery karo Wondershare Data Recovery kanggo Windows. Yen sampeyan nggunakake Mac, sampeyan uga bisa rampung Recovery ing sawetara langkah padha karo versi Mac.

Langkah 1 Sambungake piranti Flash Memory piranti karo komputer lan miwiti Wondershare Data Recovery diinstal ing.

Kowé bakal weruh jendhela kaya gambar ngisor iki. Kene jendhela nampilake 3 mode Recovery kanggo sampeyan milih. Waras data saka piranti memori Flash, ayo kang nyoba "Lost Gambar Recovery" mode.

Wigati: Monggo manawa piranti flash memory bisa uga disambungake karo komputer.

flash memory data recovery

Langkah 2 Pilih piranti Flash Memory kanggo mindhai file ilang

Sawise wayahe cendhak, sekat lan piranti panyimpenan ing komputer bakal katampil ing jendhela program. Sampeyan mung kudu pilih Lampu kilat memori lan klik "Scan" kanggo nelusuri file ilang ing.

Wigati: Sampeyan uga bisa "Aktifake jero Scan" kanggo asil mindhai luwih, nanging njupuk maneh saka mindhai normal.

flash memory file recovery

Langkah 3 Centhang ketemu file lan waras selektif

Ing langkah pungkasan, kabeh isi ketemu ing Flash Memory bakal katampil ing sisih kiwa saka jendhela program. Sampeyan bisa mriksa file miturut kategori utawa dalan. Plus, sampeyan bisa malah pratayang ketemu gambar.

Banjur sampeyan mung kudu pilih file sing arep nompo lan klik "Waras" kanggo nyimpen kanggo komputer.

Wigati: Mangga ora tetep file bali menyang piranti flash memory langsung sawise Recovery. Sampeyan bisa milih folder ing komputer kanggo tetep mau.

recover data from flash memory

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top