Kabeh TOPICS

+

Ndandani Panjenengan iPhone Sensor jarak dening dhewe

Apa iPhone sensor jarak?

Lan iPhone iku salah siji piranti seluler sing paling populer lan kuat ing pasar dina. Produsen iPhone Dikenal minangka Apple, njupuk wektu kanggo nggawe, piranti langgeng dawa kuwat. Nanging karo wae teknologi gadget kasedhiya dina ana bisa masalah sing bakal saiki dhewe ing wektu kanggo basis wektu. Ing artikel iki kita bakal katon ing sensor jarak iPhone. Kawitan lan utomo lan sensor jarak iPhone jinis sensor sing ndeteksi Sejatine nalika pengguna nduweni piranti cedhak pasuryan sing, sajrone nelpon kanggo Kayata. Apa sensor jarak ora iku marang iPhone iku cedhak pasuryan supaya kudu mateni nutul supaya masukan bayangan lan lampu layar, kanggo ngirit baterei. Sensor jarak punika jinis banget trep fitur sing wis dibangun menyang saben iPhone.

Masalah apa bakal nimbulaké sensor jarak iPhone iku bejat?

Apple piranti sing kuwat banget lan bisa njupuk hasil gedhe saka tos lan nguripake nanging nalika bagean tartamtu saka iPhone wiwit malfunction kayata sensor jarak, bisa heartache a. Nalika sensor jarak lan iPhone 'wis bejat, ana macem-macem masalah lan pabédaning sing bakal kelakon minangka asil iki.

  1. Ganti layar iPhone Panjenengan - Iki Jeksa Agung bisa ngetokake banget umum karo kedhaftar iPhone. Sawise layar piranti diganti, cenderung kanggo nuduhke sawetara masalah kanggo sensor jarak, kang ora bisa ing cara ngirim. Yen mengkono sampeyan kudu nindakake tumindak kayata njupuk mateni layar maneh lan njupuk sing diselehake mlaku lan sensor ora dijamin. Sampeyan kudu uga ndelehne ngarep kamera lan jarak sensor kanggo ngamanake kasempatan luwih sing uga bisa maneh.

  2. A hit ageng ing lumahing hard - Lan ngubungake saka telpon seluler paling dadi cukup kanggo ngalangi ngalahake irungnya, tosses lan goresan, nanging senadyan idea kaca gorilla lan resistance banyu jinis teknologi dipun ginakaken ing piranti iPhone, ana bisa kerusakan ono liyane kayata minangka gulung hard ing lumahing angel. Nalika sampeyan iPhone tumiba banget hard, iku permanen bisa break sensor jarak ing iPhone lan nimbulaké ora bisa.

  3. Masalah Produsen - Apple iku salah siji saka perusahaan paling gedhe ing industri mobile nanging ora ateges padha ora bisa ing fault ing sawetara titik. Teknologi bakal kathah gagal kadhangkala lan nalika sampeyan tuku iPhone sing bisa éling sing sensor jarak ora bisa wae ing kabeh. Iki namung masalah Produsèn amarga sampeyan bisa uga wis mung dituku telpon sawetara dina sadurunge masalah wonten.

Apa apa yen sampeyan arep kanggo ndandani iPhone dening dhewe, dhaftar langkah with utawa video

Duwe broken iPhone? Arep njaluk iku telpon supaya sampeyan bisa bali menyang dina lawas apik nalika telpon iki digunakake? Uga ana akeh cara lan langkah-langkah sing bisa njupuk kanggo waras trendi iPhone bali menyang negara apa. Langkah kapacak ing ngisor iki sing ngewangi sampeyan yen sampeyan arep kanggo ndandani iPhone dhewe tinimbang njupuk menyang Teknisi utawa bakul certified. Kabeh Sastranegara digunakake kudu dileksanakake kasebut kanthi teliti,.

Langkah 1: Urip maneh telpon - Kadang iki masalah ageng mung mbutuhake fix prasaja yen kita bisa mikir iku pancene 'ilmu roket'. Yen kowe kelingan sensor jarak ora bisa digunakake wae ing kabeh, sampeyan perlu kanggo nindakake urip maneh sepisan utawa kaping pindho. Iki kudu rampung utamané ing kasus endi sensor jarak iki digunakake lan ora nyelehake utawa instal sembarang perangkat lunak kompatibel ing iPhone Panjenengan. Yen iki ora bisa sawise sampeyan wis rampung bab kaping loro, banjur sampeyan bisa nerusake kanggo langkah loro.

Langkah 2: Kempal utawa ngganti ditahan jarak - Sensor jarak ing iPhone wis macem-macem bagéan kaya jarak terus kanggo Kayata. Jarak ditahan kudu mlaku didadekake siji ing Panggonan tengen kanggo sensor kanggo bisa. Ditahan uga kudu owah-owahan yen rusak utawa diganti yen ilang, amarga kadang kita dissemble iPhone lan ditahan jarak tumiba metu tanpa ngerti. Sawise iPhone jarak ditahan diganti utawa didadekake siji bener iku kudu ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake. Sampeyan uga bisa nambah Strip cilik tape kanggo sensor kanggo mesthekake yen iku ora tiba metu. Langkah iki mbutuhake sawetara konsentrasi lan kawruh bab beda bagéan saka iPhone supaya apa ora karusakan tindakan utawa kesingsal kabel etc.

Langkah 3: Gunakake electrical tape kanggo layar bekas - Yen sampeyan bubar ngganti layar iPhone sampeyan bisa éling yèn iki pancèn wis nyebabake sensor ora nggeret karya. Apa sampeyan bisa saiki bisa nindakake sanadyan kanggo nemu sawetara electrical tape lan dissemble telpon supaya sampeyan bisa sijine njupuk kasebut kanthi teliti, liwat layar lan kaca sensor. Sampeyan kudu nggunakake piso utawa obyek cetha kanggo doyo loro bolongan cilik menyang tape supaya sensor bisa ngenali cahya kang bakal nuntun kanggo bisa. Layar bekas sing ngijini kakehan cahya kanggo lumebu ing sensor jarak lan iki kok sampeyan nemokake sing sensor ora bisa mlaku. Sawise aplikasi fix iki sampeyan kudu bisa kanggo njaluk iku apa dhewe.

Antarane kabeh masalah iPhone, masalah karo sensor jarak sawetara sing gedhe-gedhe sing paling gangguan. Bisa banget ngganggu nalika iPhone Panjenengan malfunctions sensor jarak.

Top